Şimdi Ara

Win7 Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat bende windows 7 cdsi yok aldığımda vatan bilgisayardan kasanın yanına ürün kodu yazan bir kağıt yapıştırdılar ve duyduğuma göre de bu kod format atmak için yeterliymiş.Acaba nasıl format atabilirim?

• O kod yeterlidir. İnternet üzerinden dosyaları indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufknn

Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat bende windows 7 cdsi yok aldığımda vatan bilgisayardan kasanın yanına ürün kodu yazan bir kağıt yapıştırdılar ve duyduğuma göre de bu kod format atmak için yeterliymiş.Acaba nasıl format atabilirim?

İnternet üzerinden windows indirebilirsin. Ama anakart ve ya bilgisayarınıza ait kutularda Windows Cd'si var mı diye bir kontrol edin. Yok ise internetten bir windows indirin ve elinizdeki lisans anahtarı ile kurulumu yapın. Home, Basic , Ultimate gibi sürümlerinizden hangisine ait lisans anahtarınız var ise, aynı şekilde o sürümü internetten indiriniz. Ürün anahtarınız sürümü, Home ise Windows 7 Home, diğerleri içinde aynı şekilde aynı sürümü indirmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde kurulumu yapamazsınız.

• Nerden indirebilirim windows surumu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufknn

Nerden indirebilirim windows surumu acaba?

Bkz:http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=5753
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Bitlocker şifreli hdd format
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.