Şimdi Ara

win7 kurulumunda donanım hatası (0xc00000e9)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

windows has encountered a problem communicating with a device connected to your computer.

This eror can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROOM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer.

If you contine to receive this error message, contact the hardware manufacturer.

Status: 0xc00000e9

Info: An unexpected I/O error has occured.

YAPTIĞIM İŞLEMLER:
    HDD YE BAŞKA BİR BİLGİSAYARDA FORMAT ATTIM XP VE WİNDOWS 7 YÜKLEDİM FAKAT SİSTEME BAĞLADIĞIMDA WİNDOWS BAŞLAMIYOR.RAM LERİ TEST ETTİM BİOSDA GÖRÜYOR EKRAN KARTINI BAŞKA PC DE DENEDİM ÇALIŞIYOR FORMATA GİTTİĞİMDE BU HATA GELİYOR.WİNDOWS HAS ENCOUNTERED A PROBLEM COMMUNİCATİNG WİTH A DEVİCE CONNECTED TO YOUR COMPUTER. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• arkadaşım problemin harddisc'ten kaynaklanıyor. xp sonrası işletim sistemlerinde yalnızca 2 sebepten dolayı mavi ekran hatası alırsınız, 1. si ram, 2. si ise harddisc'tir. senin pc'de windows önyükleme açılıyorsa -ki seçim yapmana izin veriyor, tek problem harddiscten kaynaklanıyor. deneme açısından masaüstü herhangi bir pc'de harddisc'ini bağlayıp bilgisayarımdan bozuk olan harddisc'in zelliklerinden disk düzeltmeli format çekmendir. muhtemelen sorununun çözülmeyeceğinide belirtmek isterim. bilgilerini kesinlikle kurtarman gerekiyorsa da bi uzmanına göstermen gerekir
  • öncelikle cevapladığın için teşekkürler hardisk başka pxlerde çalışıyor ve kullanabiliyorum başka hdd taktığımdada aynı hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

arkadaşım problemin harddisc'ten kaynaklanıyor. xp sonrası işletim sistemlerinde yalnızca 2 sebepten dolayı mavi ekran hatası alırsınız, 1. si ram, 2. si ise harddisc'tir. senin pc'de windows önyükleme açılıyorsa -ki seçim yapmana izin veriyor, tek problem harddiscten kaynaklanıyor. deneme açısından masaüstü herhangi bir pc'de harddisc'ini bağlayıp bilgisayarımdan bozuk olan harddisc'in zelliklerinden disk düzeltmeli format çekmendir. muhtemelen sorununun çözülmeyeceğinide belirtmek isterim. bilgilerini kesinlikle kurtarman gerekiyorsa da bi uzmanına göstermen gerekir

dostum şunu belirtiyim sadece senin dediğin 2 sebebten dolayı mavi ekran hatası alınmaz.
  • verifying dmi pool data update success bazende bu hata geliyor
  • Genellikle onlardan çıkar.Donanımsal hataları ençok bunlar veriyor. Ben sadece arkadaşın denemediklerini yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazil38

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

arkadaşım problemin harddisc'ten kaynaklanıyor. xp sonrası işletim sistemlerinde yalnızca 2 sebepten dolayı mavi ekran hatası alırsınız, 1. si ram, 2. si ise harddisc'tir. senin pc'de windows önyükleme açılıyorsa -ki seçim yapmana izin veriyor, tek problem harddiscten kaynaklanıyor. deneme açısından masaüstü herhangi bir pc'de harddisc'ini bağlayıp bilgisayarımdan bozuk olan harddisc'in zelliklerinden disk düzeltmeli format çekmendir. muhtemelen sorununun çözülmeyeceğinide belirtmek isterim. bilgilerini kesinlikle kurtarman gerekiyorsa da bi uzmanına göstermen gerekir

dostum şunu belirtiyim sadece senin dediğin 2 sebebten dolayı mavi ekran hatası alınmaz.

verifying dmi pool data update success hatası geldiğinde bir kaç denemede win 7 format cd ile formata gidiyor önyüklemeden sonra bu hatayı aldım mavi ekran değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.