daha önce format atamıyorum diye bi konu açmıştım burda halada atamıyorum am bişey keşfettim herkesin format sırasında bilgisayarında herhangi bir tuşa basın dediği yer bende gelmiyor ufak bi tire işareti bekliyor 30 saniye falan sonra pc geri açılıyor format işlemine geçmiyor bende o tire işareti esnasında klavyeden bi tuşa basılı tutuyorum ve karşıma şu ekran geliyor
bide bundan önce ikiseçenek geliyor windows 7 ve bellekteanıma diye bide daha gelişmiş seçenekler için f8 basın diyo ve yukardaki seçenekler hgeliyor bennasıl format atıcam ya buna neyse konuya döneyim formata götürdüm vistadan win 7 e çevirmiş 3-4 ay iyi gtti sonra başka biyere formata götürdüm orjinali vistadır diye çünkü vistahomebasic 32 bit orjinal cd siyle götürdüm geri vista yapmıştır dedim adamda eskisi win 7 diye takrar win 7 yaptıom dedi 5 gün sonra yazılım orjinal değil diye hata vermeye başladı home basic cd siyle formatı atabilsem orjinal vistaya çeviricem ama yapamıyorum vista home basic cd side bu pc ile gelmişti:
bilgisayarımın markası casper formatlar anca 4-5 ay gidiyo bikere bi stede anket gibi bişey yaptım 2 yıl 5 yıl formata dayanan bilgisayarlar olduğunu gördüm
Cepten giriyorum kısa yazacağım.
Bilgisayar açılırken bir tuşa basın demiyor çünkü BIOS'a girip birinci boot aygıtını CD/DVD ROM seçmelisiniz.
Bilgisayarcılar genelde korsan Windows yükler.
BIOS ayarı için Google'ı kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bios ayarlarını yapıyorum zaten sonraki aşamlar youtubeden veyada forumlardan gördüğüm gibi olmuyor mesela bir tuşa basın demiyor bilgisayarım formata geçmek için