Şimdi Ara

Win7+WinXp 2. HDD de olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 Ultimate Türkçe 64 bit kullanıyorum. Eğer yeni bir harddisk takıp ona da Windows Xp yüklesem açılışta işletim sistemi seçenekleri menüsü gelir mi karşıma? Ya da devamlı biostan birini aç diğerini kapa mı yapmak zorunda kalırım. Belirtmem lazım ki maalesef aynı HDD üzerinde winxp yüklediğimde çalıştıramadım. Nette anlatılan easybcd işime yaramadı o yüzden farklı bir harddiske kurmak istiyorum. Acaba yinr sorun yaşar mıyım?

• 2. bir HDD'e başka bir işletim sistemi yüklediğinizde anakartın türüne göre değişmekle birlikte (benim ASUS ta mesela f8) bazı tuşlar ile açılışta sistemi nerden boot edeceğinizi seçebiliyorsunuz. Oradan 1. HDD i seçerseniz mesela XP ile, 2. HDD i seçerseniz Win7 ile açılır sistem. (Hangi HDD'e hangi işletim sistemini kurduysanız artık)
  • Açılışta karşına iki seçenek gelir. Her seferinde bios'tan ayarlamana gerek yok. Ben az sonra virtual PC sayesinde Win 7 üzerinde XP'de CS oynayacağım Win 7'de sxe injected hala çalışmıyor
  • Ben de sanal xp modu kurdum win7 ye ama ekran kartı olarak s3 ün bir ekran kartını simule ediyor, ram 512 falan. Benim pek işime yaramadı açıkçası. Cevaplarınız için teşekkürler, sanırım akşama deneyip göreceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.