Şimdi Ara

Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 bi ara bayağı kötü eleştri aldı acaba şuan düzelttilermi hatalarının çoğuna duyduğuma göre eleştri ler azalmış

• [ANA KONU!]Windows 10 Detaylı İnceleme, İpuçları, Görseller[Insider 10586 Final Yapı]
    http://forum.donanimhaber.com/m_108566413/mpage_249/tm.htm
  • Beyler benim laptopumda bir sorun var.
    Intel i7 4510u işlemci
    Nvidia gt840m 2gb ekran kartı
    Insyde F.36 sürüm anakart
    8gb ram
    win10 64bit işletim sistemi
    Laptop: Hp pavilion 15 p106nt
    Şimdi gelelim asıl soruna. Win 8.1de hiçbir problemim yoktu ama win 10 yükseltmesi yaptığımda bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı, daha doğrusu tek bir sorun var. Bu sorun win10 kurduğum gibi hemen başlamadı, yavaş yavaş başladı. Gelelim soruna, laptopu başlattan kapattığımda ekrana ve usblere giden güç kesiliyor ama düğmesinin ışığı ve fanı çalışmaya devam ediyor. Sanırım windows kapanıyor ama laptop tam olarak kapanmıyor. İnternette çok araştırdım bir çok şey denedim ama işe yaramadı. Sizce bu sorunu format dışında nasıl halledebilirim?
  • Windows 7 den 10 sürümüne geçtim , wi-fi kendi kendine kapanıp açılıyor, 7 de yapmıyordu, var mı bunun bir çözümü?
  • Beyler yok mu yardım eden?
  • Senin Insyde F.36 çok eski bir bios. Onu bir güncelle. Elektriksel sorunlar biostan kaynaklanır. Windowsla alakası yok. Zannedersem F.65A gibi bir bios olacak.
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    F.39 Rev.A(29 May 2015) Hpnin sitesindeki en son bios update. Ama flaşım falan olmadığı için yapamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows 8.1 kullanabilirsiniz Win 10' dan çok farklı değil dx12 hariç.
  • 8.1 iyidir. Ben 10'a geçmek biraz daha bekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sorunu auslogic driver updater ile çözdüm. Büyük ihtimalle 8,1den gelen uyumsuz driverlar sorun yaratıyordu.
  • HP laptoplarda özel güncelleme yazılımı var HP Update adında. Onu kur ve tarat sistemi. Bulup kuracaktır.
  • Hemen yükseltmeyin 1 sene geçsin suan hatalar çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene sonra da zaten Windows 11 çıkar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.