Şimdi Ara

Windows 10 %100 disk kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nvidia Geforce 940MX
    İntel Core i7 7500u
    12 GB RAM
    ASUS X556Q
    Assassins Creed 2 den itibaren low ayarlarla Assassins creed denen seriye başladım.Assassins Creed Unity indirdiğimden beri çok az FPS alıyorum.Sistem gereksinimlerim önerilen düzeyde yetiyor,ama laptop olduğu için kesin bir şey diyemiyorum.Kasa toplayacak durumda değilim,yerim dar.2.bilgisayar bu.Diğeri masaüstü ama baya eski.Laptopumda %100 disk kullanımı var.Bu sorunu garanti dahi çözemedi.Etkilerini oyunlarda fazlasıyla görebiliyorum.Far Cry 4'ü zar zor oynayabiliyorum ki medium ayarlarda oynayabilecekken.İnşallah bu sorun %100 disk kullanımı nedenindendir,çünkü yine bir umut var.Geçen açtığım konularda laptop konusunda kazıklandığımı öğrendim Bu %100 disk kullanımının çözümünü bulunca daha rahatlar.Lütfen yardım edin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gulmez23 -- 20 Aralık 2017; 18:51:54 >

• O lanet hatanın bir çözümü yok. Ben ssd alıp çözdüm
  • Bilgisayarınıza bağlanıp aşağıdaki 2 programla tarama yaparak sorunu çözebilirim belki.

https://sharewareonsale.com/s/free-mcafee-livesafe-100-discount

https://sharewareonsale.com/s/free-ashampoo-winoptimizer-2013-19-99-value

• Çok sağolun geçici mi değil mi bilmiyorum fakat şuan sorun çözüldü.Sorunun çözümü bilgisayarınızı torrentten arındırın.Torrent oyunları çok kastırıyor ve bilgisayarınızı zorluyor.
  • Genel olarak ya virüsler yüzünden ya da HDD ile alakalı bir sorun iyi bir tarama veya formattan sonra yine sorun yaşıyorsanız HDD değiştirmenizi veya paraya kıyıp SSD alarak kafanız rahat takılırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.