Şimdi Ara

Windows 10 aşırı yavaş çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7 Ultimate kullanıyordum daha önceden Windows 10 u rezerv etmiştim. Yaklaşık 2 saat sonra yüklendi ama Windows 10 çok yavaş çalışıyor. Sürekli donuyor ve düzelmiyor bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum arada kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı deyip yeniden başlatıyor. bu sorunları nasıl düzeltebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sistem özelliklerinizin fotoğrafını atabilirmisiniz
  • Kimlik60100 K kullanıcısına yanıt
    İşte sistem özellikleri ayrıyetten yeni bir sorunla daha karşılaştım denetim masası açılmıyor hesap ayarları açılmıyor başlatta arama yapamıyorum windows resim görüntüleyicisi çalışmıyor media player çalışmıyor windows mağaza ya bağlanmıyor kısacası hiçbir özelliğini kullanamıyorum

https://store.donanimhaber.com/07/5c/8a/075c8ac100c640c6a178ddbaf40e59cd.jpg
     Windows 10 aşırı yavaş çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atbacaa -- 29 Temmuz 2015; 18:59:16 >

• Pek acele etmemek lazım yüklemek için,benim merak ettiğim bu rezerv yapanlar için bir son tarih varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovely_man1986 kullanıcısına yanıt
    2016 ya kadar süre var ben biraz da mecburiyetten ötürü yükledim bilgisayarda cpu sömüren ve tesbit edemediğim birşey var ondan dolayı windows değişikliğinde gider diye umdum vede düzeldi kasma sorunu şu an yapmıyor ama hiçbir hizmetini kullanamamak büyük sıkıntı
  • atbacaa A kullanıcısına yanıt
    Bendeki de yavaş çalışıyor fakat bahsettiğin arızaları vermiyor, bendeki laptop da seninkine yakın özellikte i5 520M işlemcili, belki sisteminde uyumsuz bir bileşen olabilir. Yükselme olarak yükleyince genelde bu sorun oluyor, Windows 8.1'de de aynısı olmuştu 8.1'i temiz kurulum yapınca düzelmişti. ISO'su çıkınca indirip temiz kurulum yapmak lazım.
  • Sistem olarak bilgisayarımı tam destekliyor yüklemeden önce kontrol etmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı ekran kartları için güncelleme çıktı, bazıları için daha çıkmadı. Özellikle notebook sahiplerine henüz windows 10 kurmalarını önermiyorum. Ancak toshiba, sony gibi markalar özenle bu işe ehemmiyet verdiğinden bu firmalar konusunda driverlar için olumsuz bir yanıt veremem. Senin işlemci yanıyor hocam, 70 derece nedir ya.
  • resme bakarsak makine alev saçıyor
  • juven J kullanıcısına yanıt
    PC 4 yıllık ve bu sene temizleme+macun değişimi yapmadım değiştirmeyi düşündüğüm için ondandır.
    Isınmadan ve tozdan kaynaklı olabilir.
    Ccleaner , advcleaner vb. programlar ile temizleme yap bakalım.
    Virüs taramasıda yap.
    Olmazsa git temizlettir kompresörle.Macunuda değiştir sana kalmış macun.
    Sistemin benimkinden iyi ama bende fazla kasmıyo windows10 ilk yüklendiğinde kasıyo biraz oda arkaplanda bi işler yaptığından.
    Son olarakta driver pack solution programınla driverları yükle.(Windows10 yanlış yükleyebiliyo).
    Hard Disk Sentineli yükleyip açtıktan sonra ilk gelen ekranın resmini çekip buraya yükleyebilir misin ?

Hdd'ne bir baksak fena olmaz.
  • Arkadaşlar yavaş çalışma sorununu hallettim ama bu başlat menüsü arama ayarlar windows mağaza felan halen çalışmıyor bende bunun iç
    hocam yavaş çalışma sorununu nasıl halletin acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atbacaa

Arkadaşlar yavaş çalışma sorununu hallettim ama bu başlat menüsü arama ayarlar windows mağaza felan halen çalışmıyor bende bunun iç

yahu madem halletiniz bari çözümünüde söyleyin yana döne çözüm arıyorum ben ve benim gibi bir sürü insan belki faydası olurdu :S
  • Temiz kurulum yapmayı deneyin

• 3.7 ghz turbolu 4.0 ghz amd kaveri 840 işlemci

8 gb ram

2 gb r7 240 ekran kartı

windows pro , temiz kurulum yaptım ama fazlasıyla yavaş..

HDD'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum.. SSD siparişim yolda birde onla deneyeceğim olmadı 8'e dönerim..
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Soylemezler dostum.bunlar boyle.bir nesil bizde ayni sorunu yasiyoruz ama cevaolayan yok lanet olsun

• windows 10 fena halde hantal. Disk 1.5 gb/sn okuma hızı verdiği halde i5 8300h işlemciyle açılış temiz windowsla 30 sn yi buluyor. Sistemin programlar açılırken tepki hızını yavaşlatıyor.Bir de androide benzetmeye çalışmışlar microsoft hesabı açtırıyor fln. Lisanslı aldığım ve temiz kurulum yaptığım halde hiç memnun değilim, win7 ye geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 11 Aralık 2018; 20:42:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.