resimde gözüken simge ne anlama geliyor. windows 10 kendi ile alakalı bir simgesi midir.
simgelerin üzerine gelince kayboluyor.. belli zamanlarda sayıda 10-15 olduğunu gördüm..
yeni kurulmuş olan bilgisayarda bu simgeye denk geliyor ve virüs mü diye merak ediyorum..
windows 10 orjinaldir leptop üzerinden gelen sürümdür. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Normalde böyle bir simge yok. Sistemde yüklü olan bir uygulamanın simgesidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
asus live update simgesi o program ekle kaldır dan sil bidaha çıkmaz zaten çalışmıyor yeni sürümleri
Artemis23 dediğin gibi asus live update varmış kaldırdım.. beklemedeyim tekrar gelmez inş.. tşkr ederim yardımlarınız için..
quote:
Orijinalden alıntı: yaramaz71
Artemis23 dediğin gibi asus live update varmış kaldırdım.. beklemedeyim tekrar gelmez inş.. tşkr ederim yardımlarınız için..
Asus update Sistemi desteklemediği zaman (özellkle Window 10 yükseltilmiş bilgisayarlarda) siz programı kursanız bile aktif olmuyor ve çalışıyor gözükmesine rağmen üzerine gelince simge kayboluyor.
zaten Updateye güvenmektense Asusun sitesinden teker teker driver ve bloatware yazılımları indirmek daha mantıklı.