Şimdi Ara

Windows 10' dan sonra ses düzeyi azaldı [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 u yükledim bugün ve ses düzeyi çok çok azaldı. Müzik dinlerken normalde %35-45 arası seviyede dinlerken artık 85-90, dizi filmlerde de 50-60 ken 100 de zar zor duyuyorum.

Sesi nasıl yükseltebilirim? yardımlarınızı bekliyorum

• mhaktankrtp kullanıcısına yanıt
    Anakarta bütünleşik olan ses yongasını kullanıyorsun değil mi? Ana konuda yazmıştım kaynadı orada. Ses sürücüsünü otomatik yüklediği için bu sorun oluyor. Bende de ses kalitesi bozuldu. Ne yaptıysam bir türlü Windows'un sürücüyü otomatik yüklemesini engelleyemedim.

Şu yabancı konularda da aynı sorundan bahsedilmiş:

http://www.tenforums.com/drivers-hardware/9702-how-stop-windows-10-automatically-installing-realtek-audio-drivers.html

http://www.tenforums.com/drivers-hardware/8436-how-completely-remove-realtek-audio-drivers.html

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    hangi ses yongasını kullandığım hakkında hiç bi fikrim yok. Eski ses sürücüsünü nasıl yükleyeceğim o zaman ben. 2. linkte solved demiş ama hep realtek i unisntall ederek bişeyler yapmış. ben bunları yaptıktan sonra tamamen ses gitmesin. hiç bi fikrim yok çünkü hangi driverlar benim sesimi kontrol ediyor falan. yardımcı olursan sevinirim :D
    Aygıt yöneticisinden bakabilirsin. Belki oradan markası gözükür. Büyük ihtimal Realtek'tir. Çözüldü dediği Windows'un otomatik yüklediğini kaldırıp kendisi kurabilmiş. Keşke benimkinde de tamamen ses gitse işte bilgisayar başlayınca sanki ses sürücüsü gömülü bir şekilde tekrar yükleniyor. Sen silince ses gitse de yeni sürücüyü yükleyebilirsen gelir zaten sorun olmaz. Bilgisayarı yeniden başlatınca gelmiş olur. Sürücü yüklenip de sesin kalıcı olarak gelmeme durumunu hiç yaşamadım. Öyle bir sorun olacağını sanmam.
  • kesın çözüm yok mu ? çok can sıkıcı bı hale dönüştü çünkü.
    Hizmetlere gelip bakar mısın şu işaretlediğim servis çalışıyor mu. O çalışıyorsa devre dışı bırakıp dener misin bir de.

Windows 10' dan sonra ses düzeyi azaldı [Yardım]
  • emre544 E kullanıcısına yanıt
    Öyle bi hizmet yok bende kardeşim. ona alternatif ne olabilir ?
    Başka ne olabilir hiç bilemiyorum. Ben bunu kapatınca ses düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.