Arkadaslar Windows 10 kullananlar benı bılgılendırebılırmıs tavsıye edermısınız.
Hatası coksa henuz kullanmıcam
Bir ara kullanmıştım. Güzeldi . Başlat menüsü hoşuma gitmişti. Daha tam sürümü çıkmadığı için Windows 7 gibiydi. tavsiye ederim. ama oyun vs. çok oynuyorsan biraz daha bekle derim.
Seni yanlış yönlendirmek istemem.
Başkalarından da fikir al .
quote:
Orijinalden alıntı: akatsuk103
Arkadaslar Windows 10 kullananlar benı bılgılendırebılırmıs tavsıye edermısınız.
Hatası coksa henuz kullanmıcam
Yeni bir işletim sistemini kullanmak her zaman sıkıntılıdır en basitinden uyumluluk problemi yaratır. 3-4 ay bekle derim.
3-4 ay degil sen 1 yıl bekle millet kullansın eksikleri farkedilip yapılsın ondan sonra kullanırsın yoksa şimdi sagı solu belli olmaz o işletim sisteminin
quote:
Orijinalden alıntı: osmantalhaaslan
3-4 ay degil sen 1 yıl bekle millet kullansın eksikleri farkedilip yapılsın ondan sonra kullanırsın yoksa şimdi sagı solu belli olmaz o işletim sisteminin
Çok doğru bir yaklaşım. windows 8, vista kadar olmasa da bence microsoft için çok kötü bir etki bırakmıştı bir sürü sebebi var. Umalım da 10 un kaderide öyle olmasın. Win 7 veya xp forever derim
tesekkurler dostlar tavsıyelerınız ıcın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme