Şimdi Ara

Windows 10 kuramama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim PC Windows 10 32 bit Pro sürümü. Ben 64 bit'lik Pro iso dosyasını Microsoft'un MediaCreationTool programı ile indirdim ve Rufus programı ile USB'ye yazdım ama resimdeki hatayı aldım. USB'yi başka bilgisayarlarda denedim direk formata geçiyor hiçbir sıkıntı olmuyor bu hata veren bilgisayarda da BIOS'tan boot edip USB'yi seçmeme rağmen boot olmadan direk Windows başlatılıyor. Bir türlü çözümünü bulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Windows 10 kuramama Sorunu

• Bilgisayarınız 64 bit sürümü destekliyor mu? Desteklemediği için olabilir diye düşünüyorum.. Pek bi bilgim yok maalesef bu konuda
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    evet işmlemci 64 bit destekliyor ama daha önce bu sisteme 64 bit işletim sistemi kurmamıştım
  • Bios dan yanlış seçiyorsundur belki.. O yüzden boot olmuyordur, benim başıma sık sık gelirdi bu

2 hafta önce format atmıştım bilgisayara.. Windows 8.1 den Windows 10 a geçmek için.. DVD ile denedim olmadı, senin dediğin gibi boot olmadan direk Windows başlıyordu. Daha sonra USB den format atmayı denedim, o zaman oldu yani.. Sende farklı bir şey dene istersen, belki o zaman olur.. İşletim sistemin 64 bit ise, kurabilmen lazım.. Benim gibi bios ayarlarından eksik bir şey yapıyor olabilirisin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persistent41

Benim PC Windows 10 32 bit Pro sürümü. Ben 64 bit'lik Pro iso dosyasını Microsoft'un MediaCreationTool programı ile indirdim ve Rufus programı ile USB'ye yazdım ama resimdeki hatayı aldım. USB'yi başka bilgisayarlarda denedim direk formata geçiyor hiçbir sıkıntı olmuyor bu hata veren bilgisayarda da BIOS'tan boot edip USB'yi seçmeme rağmen boot olmadan direk Windows başlatılıyor. Bir türlü çözümünü bulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Windows 10 kuramama Sorunu

32 bitten 64 e gecis windows acikken olmutor pc baslarken boot edeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

quote:

Benim PC Windows 10 32 bit Pro sürümü. Ben 64 bit'lik Pro iso dosyasını Microsoft'un MediaCreationTool programı ile indirdim ve Rufus programı ile USB'ye yazdım ama resimdeki hatayı aldım. USB'yi başka bilgisayarlarda denedim direk formata geçiyor hiçbir sıkıntı olmuyor bu hata veren bilgisayarda da BIOS'tan boot edip USB'yi seçmeme rağmen boot olmadan direk Windows başlatılıyor. Bir türlü çözümünü bulamadım yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Windows 10 kuramama Sorunu

sorun orda işte biosa giriyorum flashın adı gözüküyor onu seçiyorum ama yinede boot etmeden direk açılıyor olmadı cdye yazdırım cd ile deneyeceğim

• Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    sistem şuan 32 bit biosa girip usb nin adını seçiyorum bende olmadı cd ye yazdırıp öyle deneyeceğim yapamassam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackUnkown

quote:

sorun orda işte biosa giriyorum flashın adı gözüküyor onu seçiyorum ama yinede boot etmeden direk açılıyor olmadı cdye yazdırım cd ile deneyeceğim

Bios u resetleyin bir seyler ters gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Windows 10 kuramama Sorunu[simage]
    https://store.donanimhaber.com/7a/6c/c3/7a6cc30e8dc629d1556c9c89c96ba02a.jpg[/simage]
    biosu sıfırladım ve bu şekilde ayarlarlayıp kaydedip çıktıktan sonra aşağıdaki ekranda kaldı daha öncede böyle oluyordu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Windows 10 kuramama Sorunu Windows 10 kuramama Sorunu Windows 10 kuramama Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persistent41 -- 9 Mart 2016; 22:04:46 >

• Secure Boot seçeneği varsa onu kapat (disable yap). Birde Bilgisayarın markası ney? Çoğu bilgisayarda Boot seçeneği Biostan ayrıdır. F9 veya F12 gibi tuşlardan biri ile Boot menüsünün açılması lazım.o menüden Belleği seçip başlatabilirsin.Eğer yine başlamıyorsa biosta secure boot aktiftir kapatman lazım.
  • Bu sorun beni aşar yaf.. Kusura bakma, birileri yardımcı olur inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.