Şimdi Ara

Windows 10 Performansım nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Kullandığım cihaz Packard Bell EasyNote TJ75. 6 yaşında bir cihaz. Win 7 Home Basic sürümü 64 bit.

Soruma gelecek olursak Windows 10'a yükseltirsem sistemde kasmalar yaşar mıyım. Oyun oynamıyorum lakin photoshop, illustrator, autocad gibi bilgisayarı yorucu programlar kullanıyorum. Son zamanlarda bu programlarda zorluk yaşıyorum. "Daha hızlısı için Windows 10" sloganı kafama takıldı. Yükseltirsem eğer ne gibi problemler ve performans değerleri yaşarım. Win 7 de kalmalı mıyım? Vermiş olduğum sistem özelliklerine göre tavsiyelerinizi belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithri -- 2 Ocak 2016; 14:50:46 >

• Sıfırdan kurulum daha iyi olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Sıfırdan kurulum daha iyi olur hocam.
    Yani sıfırdan kurulumla Win 7'den daha performanslı mı olur? Doğru mu anladım.

Win 10 hakkında pek bilgim yok o sebepten soruyorum. Mazur görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorik28

quote:

Preview sürümünde bile performans konusunda öne çıkmış, daha fazla performans alacağınızı düşünüyorum.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25grudnia -- 2 Ocak 2016; 15:40:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lorik28

quote:

Preview sürümünde bile performans konusunda öne çıkmış, daha fazla performans alacağınızı düşünüyorum.

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

Teşekkür ederim yorumların için birkaç başka tecrübeli arkadaşın daha görüşüne göre yükleme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithri -- 2 Ocak 2016; 15:55:16 >

• perf farkı fazla belli olmaz
    Yükseltme yap bence
    Ayrıca yoksa SSD al
    Perf farkını o zaman anlarsın
  • Tavsiyem yükseltme yapmadan önce sürücüler uyuyor mu diye araştırman, sendeki ile aynı yaşta olan i5-M 520 işlemcili laptopumu sürücüsü olmadığı halde Windows 7'den 8'e daha sonra 8.1'e yükseltmiştim, başta epey sürücü aradım uyanları sakladım ve son olarak da Windows 10 çıkınca 10'a yükselttim Windows 8 sürücüleri ile sorunsuz çalışıyor. Programlar hakkında pek bilgim yok, sadece küçük çaplı fotograf düzeltmelerinde Adobe Photoshop'u kullanıyorum pek bir uyumsuzluk yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Tavsiyem yükseltme yapmadan önce sürücüler uyuyor mu diye araştırman, sendeki ile aynı yaşta olan i5-M 520 işlemcili laptopumu sürücüsü olmadığı halde Windows 7'den 8'e daha sonra 8.1'e yükseltmiştim, başta epey sürücü aradım uyanları sakladım ve son olarak da Windows 10 çıkınca 10'a yükselttim Windows 8 sürücüleri ile sorunsuz çalışıyor. Programlar hakkında pek bilgim yok, sadece küçük çaplı fotograf düzeltmelerinde Adobe Photoshop'u kullanıyorum pek bir uyumsuzluk yok.

Sürücü olayları aklıma gelmemişti sürekli recovery yaptığım için uğraşmıyordu. Hatırlatma için teşekkür ederim. Sürücüler yedekleyip denemek lazım anlaşılan denemeden bilemeyeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

perf farkı fazla belli olmaz
    Yükseltme yap bence
    Ayrıca yoksa SSD al
    Perf farkını o zaman anlarsın

Bu bilgisayara o kadar para verip ssd almak istemiyorum. Değmez çünkü. Ömrü belli donanımları belli. Ufak çabalarla hızını arttırmaya çalışmak daha mantıklı geliyor bana. Beni bir sene daha götürür daha sonra masaüstü toplayacağım zaten.
    Benchmark testlerinde bir nebze daha iyi gözüküyor Win 10 hemen hemen aynı donanımlarda. Tek sıkıntı 0 kurulum mu yükseltme mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.