Merhaba arkadaşlar. Daha önce Windows 7 Home Basic sürümüme rezervasyon simgesi gelmişti ve rezervasyonumu yapmıştım. Dün de sorunsuz bir şekilde sürümümü yükselttim. Etkinleştirmeyi kontrol ettiğimde etkinleştirildi yazıyordu. Daha sonra temiz kurulum yapmak istedim ve Windows'un kendi sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile USB hazırlayıp formatımı attım. Formattan sonra Windows'u hiç bir şekilde etkinleştiremedim. Belki etkinleştir butonuna 70 kere basmışımdır. Ben de temiz Windows 7 kurulumu yapıp oradan yükselteyim bari dedim ve Windows 7 geri kurdum. Fakat bütün güncellemeleri yapmama rağmen ne Windows rezervasyon simgesi geldi ne de Windows update'te güncelleme buldu. Ne zaman güncellemeleri kontrol et desem bilgisayarınız güncel diyor. Windows MediaCreation Tools ile direkt yükseltsem yine etkinleştirmeyecek çünkü Windows 7'de e-posta adresi girilmediği için e-postama tanımlı bir key de yok. BIOS'a da gömülü değil o sadece Windows 8'de oluyor. Benim keyim bilgisayarın altında sticker'da yazıyor. Bir de ben bilgisayarımın ramini yükselttiğim için 32-Bit işletim sistemi benim işime yaramaz. Windows 10 Home 64-Bit i kurup nasıl orijinal şekilde etkinleştirebilirim?
benim tablettede 5 mb lık bir güncelleme vardı onu yaptım simge kayboldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme