Şimdi Ara

Windows 10 Sizce Nasıl Lütfen Gören Herkes Cevap Versin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows devamlı windows 10 a geceblirsiniz diye bildirim alıyorum windows sisteminden sizce geceyimmi online oyunlar oynuyorum genelde hep ? windows 8.1 suan windıws 10nun ne farkı var ?

• şu kadar söylëyeyim windows 8.1 kullanıyordum üstüne tanımazdım çok beğeniyordum temalar arayüz vs.windows 10 a geçtikten sonra hem sistem rahatladı hem arayüz daha güzel oldu hem de kullanımı daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle katılıyorum windows 8.1 de yaptıkları hataları windows 10 ile düzelterek yayınlamışlar gerçekten çok iyi
  • Sagokai S kullanıcısına yanıt
    Geçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer önemli dosyalarınız varsa geçmeyin. Muhtemelen sıfırdan format atmanız gerekecek.
  • Asus kullanıyorsan geçme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

Asus kullanıyorsan geçme

Asus anakarttan mı söz ediyorsunuz? Windows 10'da ne sorun yaratıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Crealog C kullanıcısına yanıt
    Birçok asus notebook kullanıcısında bilgisayarın kapanmama problemi oluştu. Anakartlarını bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagokai S kullanıcısına yanıt
    Sürücülerinizde bir problem yoksa geçin bazı sürücülerinize güncelleme gelmeyebilir yeni bir işletim sistemi olduğu için geçmenizi tavsiye ederim
  • İlgilenen yardım etmye calısan herkesten allah razı olsun Klavye tuşlarım günde 5 10 kez basmıyor ve nootbgum alalı 1 ay olmadı kesinlkle sıvı temas fln olmadı sizce neden olablir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Eğer önemli dosyalarınız varsa geçmeyin. Muhtemelen sıfırdan format atmanız gerekecek.

sıfırdan derken ? format atmamız gerekse bile sadece bir diske atmayacak mıyız? yani dosyaları diğer diske atıp format atabiliriz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Eğer önemli dosyalarınız varsa geçmeyin. Muhtemelen sıfırdan format atmanız gerekecek.

sıfırdan derken ? format atmamız gerekse bile sadece bir diske atmayacak mıyız? yani dosyaları diğer diske atıp format atabiliriz.

Programlarınız da gidebileceği için böyle yazmışım. evet dediğiniz doğru.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.