Windows 10 u kısa bi süre önce yükledim ve şimdi önceki sürüme dönmek istiyorum. Ama Windows 10 u yükledikten sonra yaklaşık 25 GB civarı bi boyutu olan Battlefield 4'ü yüklemiştim ve eğer şimdi geri alırsam oyun silincek. Oyunun silinmemesi için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
usb benzeri bişeye kopyalayabilirsin yada kurulumda c diskini windows kur d diskinde oyun kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: Aref6
usb benzeri bişeye kopyalayabilirsin yada kurulumda c diskini windows kur d diskinde oyun kalsın
Hocam sistem geri yükleme noktası gibi bişey ile geri alıyor 8.1 e ben ayrıyeten kurmicam, hem usb ye atması çok uzun sürer bide sonradan geri atınca görür mü Origin bilemiyorum
geri yukleme yapınca muhtemelen dosyalar kalacaktır ama siz orıgın dosyalarını kopyalayın önceden win 10 ken sanra ben sıfırdan win 7 kurdum oyunlar steamda D klasöründeydi onlar aynı bıraktım steamı kopyalayıp Cye attım oyunlar sorunsuz çalıştı
Windowsun kendi geri alma yöntemini kullanırsan dosyalar korunuyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: arslanbenzer
Windowsun kendi geri alma yöntemini kullanırsan dosyalar korunuyor galiba.
Arkadaşım yapınca o ara yüklediği bi oyun silinmişti hocam
Origini D ye mi kopyalayayım diyorsunuz hocam? @Aref6
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme