Asus Windows 10 bilgisayarımdaki C harddiskimde yer sıkıntısı sorunu ortaya çıktı. 1tb'lık diski ben 700 ve 300 olarak 2'ye bölmüştüm. 700'lük Win tarafında 200 gb yerim kalmış. Disk içerisindeki bütün verileri tek tek kontrol ettim, 500 gb veri yok. Bulamadığım bu dosyaları nasıl bulup temizleyebilirim.
Disk içerisindeki klasörler ve kapladıkları yerler şöyle: Windows 50 gb Program Dosyaları 65 gb Kullanıcılar 65 gb Masaüstü 3 gb İndirilenler, belgeler, müzik, resim vs 3 gb
Diske bilgi ver dediğimde kullanılan 500, kalan 200 diye gösteriyor. Diski temizle komutları ile bir miktar yer açtım ama hepi topu 4-5 gb'lık bir kazanım getirdi. Bu arada çöp de boş.
Nedir bu görünmeyen ve yer kaplayan dosya ya da dosyalar (tahminen 300 gb'lık bir alan söz konusu)?
eğer güncelleme yaptıysan GBlarca eski sürümden kalan ıvırr zıvır birikir
çalıştır disk temizlemeyi disk temizleme eanı ilk aşamayı ggeçince sistem dosyalarını temizle seçeneğiyle tekrar temizlik yap. GBLarca yer açar gibime geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme