imzama bak bakalım benim sistemin nesi yetmiyormuş |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Çeviri hatası mı bilmem ama olmaz dedikleri sisteme güncelleme yok diyorlar elle yüklenirse o ayrı tabi
Zaten en büyük komedi zen 1 olmaz demeleri ulan 1800x işlemcinin nesi olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Ağustos 2021; 14:2:20 > -
dediğin gibiyse iyi zaten bende 11 yıllık phoneom x4 965 işlemci ve ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 var bunlara chipset onboard kart güncellemesi bitti ama w10 çıktığından beri kullanırım sorun yok. Benim komik bulduğum 4 yıllık zen 1 olmaz demeleri
-
Sağol hocam, seni burada görmek güzel.
Bende konuya paylaşım yapacaktım bir baktım Windows reis oyun için en iyi Windows videosu paylaşmış, atayım dedim.
DirectStorage neymiş merak ettim, sadece HDD için mi yoksa SSD içinde aktif olacak mı bakalım.
Windowsyoutube
Windows 11 was built for gaming. Offering the latest in cutting-edge PC performance + over 100 high-quality games with Xbox Game Pass, see why Windows 11 is the best Windows ever for gaming. *Xbox Game Pass sold separately, learn more here at: https://xbox.com/gamepasshttps://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DfKjd_pmQpQM&q=EgQuLZpEGMmQuYkGIhCQB3DeB-Oxn5YUHePTNm7uMgFy -
Laptoplarda masaüstünün yüklenmemesi, hata vermesi gibi sorunlar çözüldü mü?
-
sadece nvme için ssd bile yetmiyor.
-
Microsoft, Windows 11 için Android APP desteğini 22H2 yapısına yani 2022 yılının Sonbahar aylarına ertelemiş. Windows 11, 35 gün kadar sonra Android App desteği olmadan piyasaya sürülecek.
-
Windows 11, 5 Ekim’de Kullanıma Sunuluyor!
Microsoft, Windows 11 için çıkış tarihinin 5 Ekim olduğunu duyurdu.
Yazılım devi Microsoft, biraz önce yaptığı açıklama ile birlikte, Windows 11‘in 5 Ekim 2021’de kullanıma açılacağını ilan etti. Windows 11, ilk olarak Windows 10 çalıştıran ve sistem gereksinimlerine uygun olan bilgisayarlara ücretsiz bir yükseltme ile sunulmaya başlayacak. Ayrıca Windows 11 yüklü bilgisayarlar da benzer tarihlerde satılmaya başlayacak.
Windowstwitter
“As perfect as 11.11 *would* be, we just couldn't wait any longer to make #Windows11 available. Get it October 5th, and read all about it now.”https://twitter.com/Windows/status/1432690325630308352?s=20Yeni nesil Windows’a ücretsiz yükseltme
Windows 11 için ücretsiz yükseltme programı 5 Ekim’de başlıyor. Süreç, zamanında Windows 10’da olduğu gibi kademeli olarak işleyecek. Güncelleme ilk olarak sistem gereksinimlerini karşılayan ve halihazırda Windows 10 destekleyen bilgisayarlar için sunulacak.
Microsoft, bu aşamadan sonra donanım uygunluğunu, güvenilirlik ölçümleri, cihazın yaşını ve yükseltme deneyimini etkileyen diğer faktörleri dikkate alarak zaman içinde pazardaki diğer cihazlara da güncellemeyi sunmaya başlayacak.
Yükseltmeyi beklemeden kurulabilecek
Microsoft’un yeni nesil işletim sistemi için yükseltme programının kademeli olacağını söyledik. Ancak bu güncellemenin size sunulması için beklemeniz anlamına gelmiyor. 5 Ekim’de yayınlanacak ISO ile mevcut bilgisayarınıza (şartlar uygunsa) yükseltme yapabilir, dilerseniz temiz kurulum yapabilirsiniz.
-
Hadi hayırlısı. Mevcut win10 pro64 ü yükseltebiliriz inş.
-
MS nin işlemciyi beğenmesi lazım
-
MS den incilere devam
Windows 11 Desteklemeyen Bilgisayarlar Artık Insider Programında Güncelleme Almayacak
Windows 11’in Insider sürümleri bir süredir neredeyse tüm donanımlarda kullanılabiliyordu. Görünüşe bakılırsa bu kullanıcılara sunulan güncelleme desteği kesilmeye başlıyor.
Microsoft’un Windows 11 gereksinimleriyle ilgili tutumu bu zamana kadar pek net olmamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde uyumluluk aracı güncellendi ve özetle katı gereksinimlerin devam ettiğini söylemek mümkün.
Öte yandan Insider Programı aracılığıyla desteklenmeyen makinelerde Windows 11 kullanan birçok insan var. Microsoft, görünüşe göre bu kullanıcıları mutsuz edecek bir adım atmaya başladı. Bazı Windows 11 Insider kullanıcıları, uyumlu olmayan sistemlerde artık Windows Update aracılığıyla güncelleme yapmak istediğinde şu tür bir mesaj görüyor:
“Bilgisayarınız Windows 11 için minimum donanım gereksinimlerini karşılamıyor. Cihazınız Windows 11’de Insider Programına katılmaya uygun değil. Önizleme Kanalında Windows Insider Programına katılmak için lütfen Windows 10’u yükleyin.”
Kullanıcılar, bu zamana kadar Insider derlemelerinin hepsini eksiksiz bir şekilde alabiliyordu. Bu mesaj ise muhtemelen desteklenmeyen bilgisayara sahip kullanıcıların sonraki Windows 11 güncellemelerini alamayacağı anlamına geliyor.
Microsoft, Insider Preview’dan desteklenmeyen donanımları uzaklaştırıyor olsa da, ISO dosyaları aracılığıyla güncelleme yapmak mümkün olabilir. Ayrıca Insider sürümlerinin yanı sıra nihai sürümler piyasaya çıktığında neredeyse tüm sistemlere Windows 11 kurmak mümkün olacak. Ancak eski donanıma sahip sistemlerin güncelleme alamayacağını özellikle not düşelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Eylül 2021; 20:45:10 >
-
Eee Win10 dönmüyor geri ne yapacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
format atacaksın
-
Merhaba,
Insider preview beta channel yüklü bir bilgisayarım var. Windows 11 resmi olarak çıktığında windows update ile resmi sürüme güncellenir mi yoksa format atmam mı gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AntocioLaptoplarda masaüstünün yüklenmemesi, hata vermesi gibi sorunlar çözüldü mü?
22000.100 ve sonraki yapılarda bu sorun olmuyor.
-
*.168 sürümü kurudm bence gayet akıcı..
tpm olayınıda bu sicriptle atlatın.
Win 11 Boot And Upgrade FiX KiT v2.0 | My Digital Life Forums
isoyu soruces win11 klosörüne atın option 2 seçin halleder ;)
/Enthy/22000.132 ISOs/Client (luzea.de)
direk iso link.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2021; 14:29:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X