PC MS nin buyurduğu gibiyse güncelleme gelir |
Windows 11 24H2 ÇIKTI! REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (25. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
2.0 boot patchle patchledim 2013 model cpu da bile çatır çatır güncelleme alıyor.
almasada sorun değil ilerde mdl de cab leri takip edin scriptle manuel yükle 5+ senedir online kullanmıyorumdur zaten updateyi kanser ediyor full kapalı.
script
https://raw.githubusercontent.com/abbodi1406/WHD/master/scripts/W10UI_10.9f.zip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2021; 17:39:6 > -
biliyorum öyle yapılıyor ve tabi ki her işlemci çalışır çok eskiler belki performans vermez
çalışmaz diyen ms amd intelle bir olup çakallık yapıyor amaçları yeni işlemci satmak millete ben mecbur kalmadıkça asla bu oyuna gelmem. Şu da var internete bağlanan pc güncellemelere kapatmak güvenlik bakımından iyi değildir. ms yola gelip 4 yıllık işlemciler çalışmaz palavrasından dönerse anca o zaman w11 kurarım
-
Bu konu altında desteklenmeyen sistem sahipleri lütfen mesaj atmasın. Yeni bir korsan windows 11 konu başlığı açıp oradan devam edebilirsiniz.
-
beta ve rtm arasında çok büyük fark olur mu? eski win sürümlerinde genelde hiç bir değişiklik olmadan çıkıp sadece güncelleme alıyordu, buna göre betayı kurup güncelleme beklemek ne kadar sağlıklı olur? yakın zamanda format atmam gerekiyor, bir format attıktan sonra kurulu düzenimi değiştiremiyorum senelerce o nedenle direkt win 11 ile devam edeyim diyorum. Donanımın tümü için win 11 sürücüleri de çıkmış, biosu da güncelledim.
bu arada beta sürümde şu bahsedilen yeni sürüm mağaza, paint, hesap makinası gelmiyor güncellemeyle de gelmiyor. herkeste mi böyle?
-
windows ınsider blog
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22449https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/09/02/announcing-windows-11-insider-preview-build-22449/Çıkışa kadar beklemek lazım gibi görünüyor demekki. win10'da kalmakta fayda var
-
klasik ara dev bulid değişiklik olcağını sanamam.
22000 yüksek ihtimal rtm kıytırık cabler alıp finale bağlayacıklar klasik ms.
ama çok eleştiiri kötü yorum alıp sürümü çöpe atma ihtimalleride var geçmişte olmadı değil :))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2021; 19:57:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemklasik ara dev bulid değişiklik olcağını sanamam.
22000 yüksek ihtimal rtm kıytırık cabler alıp finale bağlayacıklar klasik ms.
ama çok eleştiiri kötü yorum alıp sürümü çöpe atma ihtimalleride var geçmişte olmadı değil :))))
You may notice that this build number is higher than the Windows 11 preview builds you’ve been receiving. That’s because we’re moving the Dev Channel back to receiving builds from our active development branch (RS_PRERELEASE). This means the builds released to the Dev Channel no longer match the Windows 11 experience that will be released to customers on October 5th.
NOTE: Some fixes noted here in Insider Preview builds from the active development branch may make their way into the servicing updates for the released version of Windows 11 after general availability on October 5th.
Şeklinde not var zaten. Betaya update verip yayınlanacaklar gibi. Ancak yapılan düzeltmelere bakılırsa win 11 için acele etmemek gerekiyor gibi görünüyor.
-
Arkadaşlar 5 Ekim'de yayınlanacak güncellemeyle W11'e yükseltmekte bir sıkıntı çıkar mı? Aktif olarak tez yazıyorum herhangi bir aksilikte format tarzı şeylerle uğraşmam mümkün değil. ilk yayınlanacak sürüm herhalde sağlıklı stabil çalışır değil mi?
-
bu sürüm %90 rtm.
ama çok eleştiri gelir ise finali 1-3 ay ertelyip bu sürüm çöpe gider ama deneyimimde updateyle çözülmüycek bir bugu yok gibi, o olay çok büyük mavi ekran uyum hatalarında oluyor oda ender.
5 ekim final gelirse başka bir sürümün gelme olsalığı %0.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2021; 20:4:49 > -
@kerimcem RTM adayımız bu sürüm sanırım. Az önce duyuruldu.
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22000.176 for Beta Channel and commercial PCs on Release Preview
windows ınsider blog
Announcing Windows 11 Insider Preview Build 22000.176https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/09/02/announcing-windows-11-insider-preview-build-22000-176 -
ekime daha var tahminim sonu ya 200 olucak yada 220.
eylül sonu belli olur.
ama sonuçta final kullanıyoruz şu an ufak tefek bug giderimi var sadece.
-
176 cabları offline yükseltebilirsiniz.
my digital life forums
Windows 11 Hotfix Repositoryhttps://forums.mydigitallife.net/threads/windows-11-hotfix-repository.83741/page-8#post-1686324
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Eylül 2021; 21:29:1 > -
-
22000.176 yı , temiz kurulum iso olarak kursak, insider programına da katılmasak, tüm updateleri alabilir miyiz peki ? Bugün ve gelecek tüm updateleri
-
insiderda değilim skıntısız 168 diğer tüm geüncellemeler geldi 176 yı offline yaptım onun son kullanıcıya süresi biraz uzun olabilir.
-
O halde bir kaç gün sonra direkt olarak 176 isoyu kursam, update açısından problem yaşamadan devam edebiliyorum anladığım kadarıyla.
Format atacağım ve 1-2 yıl devam edeceğim. Bu yüzden önemli bir husus hocam.
-
ortada 132 sürüm iso var onun üstüne cab update biner 176 olur.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X