Şimdi Ara

Windows 7/8'i XP ye çevirme (ÇÖZÜM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmişiz dir ki hepimiz zamanında XP kullanıyorduk. Ancak bazılarımız 7, Vista ve 8 de sorun yaşadı ve yeniden XP'ye dönmek istiyor. Aşağıda ben de bu nasıl yapılır anlatıyorum:

NOT!: Bu bölümü uygulamazsanız sisteminiz kuruluma geçmeden yeni sürüm ile başlar.

İlk olarak bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Windows simgesi gelmeden sürekli F8'e basıyoruz.. Kurtarma Seçenekleri'ni seçiyoruz..
    Burada en altta
    yer alan seçeneği seçiyoruz..

Burada komut istemini seçiyoruz. Çıkan pencereye;
    format c:/fs:NTFS

yazıyoruz.
    Ardından size şu şekilde yanıt verecek:

Y diyoruz..
    Artık Windows 7 bilgisayardan silindi. XP CD'sini takarak kurulum yapıyoruz.

İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE YEDEKLERİNİZİ ALIN!!

ALINTI DEОİLDİR!!!!!

• windows 8 cd ile format atıp kurulumdan çıkarak wx cd si ile kuruluma devam etmek suretiyle de bunlar daha basit olarak yapılabilir.
  • Ama win 8 cdniz yoksa...
  • Kusura bakmayın yeri burasımı bilemiyorum, yabancı siteden bir yazılım indirdik anack ne yaptıysak bir türlü kurulumunu yapamadık,şu anda bizde win7 yüklü ama bu yazılım xp de açılabilir diyor. yazılım tamam creak dosyasıda tamam ama bir platform kurmanız lazım diyor biz o plarformu bir türlü kuramadık araştırmalarımız neticesinde xp yazılımında açabilirsiniz diyor. Şimdi bilgisayarı xp'yemi çevirmem gerekiyor.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Kusura bakmayın yeri burasımı bilemiyorum, yabancı siteden bir yazılım indirdik anack ne yaptıysak bir türlü kurulumunu yapamadık,şu anda bizde win7 yüklü ama bu yazılım xp de açılabilir diyor. yazılım tamam creak dosyasıda tamam ama bir platform kurmanız lazım diyor biz o plarformu bir türlü kuramadık araştırmalarımız neticesinde xp yazılımında açabilirsiniz diyor. Şimdi bilgisayarı xp'yemi çevirmem gerekiyor.?

virtual programlar ile windows 8 içinde sanal XP oluşturarak deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Kusura bakmayın yeri burasımı bilemiyorum, yabancı siteden bir yazılım indirdik anack ne yaptıysak bir türlü kurulumunu yapamadık,şu anda bizde win7 yüklü ama bu yazılım xp de açılabilir diyor. yazılım tamam creak dosyasıda tamam ama bir platform kurmanız lazım diyor biz o plarformu bir türlü kuramadık araştırmalarımız neticesinde xp yazılımında açabilirsiniz diyor. Şimdi bilgisayarı xp'yemi çevirmem gerekiyor.?

virtual programlar ile windows 8 içinde sanal XP oluşturarak deneyebilirsiniz

Çok teşekkür ederim,sağ olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.