İyi günler arkadaşlar. Ben windows 7 kullanıyorum gayet memnunum fakat bir sorunum var. Bilgisayarımı uyuttuğum zaman her şey olağan bir şekilde kapanıyor monitörü kapatıyorum vs. işim bittiğinde başına geliyorum ve güç düğmesine basarak açıyorum görüntü geliyor işte hesabın ismi switch user lock felan yazıyor ama mouse u kıpırdatamıyorum oturumu açamıyorum. Ctrl+alt+del yapıyorum bilgisayar tepki vermiyor sanki her şey donuyor gibi bu sorunu nasıl halledebilirim anakartım Gigabyte ep43-ds3, anakartım uyumlu olmayabilir diye aklıma geldi ama bilemiyorum ram den de olabilir dedim... Ramler oc lu değil orjinal hızında. Acaba sistem ayarlarında mı bir yanlışlık var ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Anakarttan guc ayalarına bak bir denetim masasında uyku modunda kapanma varmı usb de
çok teşekkürler abicim denetim masasından uyandırma özelliğini kapattım mouse un ve sorunum halloldu :)
az önce bilgisayar açıldıktan 30 sn sonra aynı sorun oldu :/ ama bu sefer açtım bilgisayarı beklemeden çıkardım sonra dondu :/
Kablosuz klavye-fare mi kullanıyorsunuz? USB üzerinden mi bağlı PS/2 üzerinden mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme