Şimdi Ara

WINDOWS 7 den W8 e GEÇERKEN YARDIMMMM ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W7 den W8 e geçmek istiyorum fakat yükselt e tıkladığımda böyle birşey ile karşılaşıyorum yardım edebilir misiniz

bilgisayarın markası
    -lenovo z560

Pc yi yere düşürdüm. Bilgisayarı açılmayıp w7 onarma ekranı geldiğinden dolayı dosyaları kurtarmak için w8 e yükseltme yapmak istiyorum. Başka bir şey yapılabilir mi ? tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintclow -- 13 Ekim 2014; 15:16:32 >

• saintclow S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Yükseltme islemini boot cd den baslatarak yapamazsiniz. Boot medytadan yukseltme yapmaya calisirsaniz bu hatayi alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduranli

Merhaba;

Yükseltme islemini boot cd den baslatarak yapamazsiniz. Boot medytadan yukseltme yapmaya calisirsaniz bu hatayi alirsiniz.

nasıl yapacağımı bilmiyorum, flash bellekden w8 atmaya çalıştım, usb ile başlatarak yapmayı deniyordum.

Kardeşim acaba bu harddiskin içindeki fotograf belgeleri kurtama gibi bir şansım varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintclow -- 13 Ekim 2014; 15:22:44 >
    Merhaba;

Oncelikle live cd uygulamalarından biri ile bilgisayarınızı açın. Ardından bütün dosyalarınızı harici bir diske yedekleyin. Sonra da temiz bir sistem kurulumu yapın.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayar açılmıyor açılırken direk windows7 onarma ekranı geliyor ve onarım yapamıyor hatası veriyor bunu nasıl yapabilirim anlatabilir misin
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    bununla karşılaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintclow -- 13 Ekim 2014; 15:41:45 >

Yükselt demiyeceksin.

İmzamdaki win7 anakonuyu oku orada anlatılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba;

Hocam zaten bu yuzden live cd ile acin dedim.http://7.enpedi.com/2011/04/windows-7-calsr-canl-live-cdusb.html burada nasil olusturabileceginiz anlatilmis. Bir dvd veya usb bellege yazin. Ardindan da sisteminizi bu medya ile acip butun bilgilerinizi harici bir diske yedeklersiniz. Sonrasi zaten windows kurulumu.
  • @oduranli arkadaşa katılıyorum.Ek olarak ŞU ISO'yu tavsiye ederim.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 13 Ekim 2014; 16:56:46 >
  • Çalışmayan windows'a yükseltme yapılamaz. Format atıp sıfırdan kurman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintclow

W7 den W8 e geçmek istiyorum fakat yükselt e tıkladığımda böyle birşey ile karşılaşıyorum yardım edebilir misiniz

bilgisayarın markası
    -lenovo z560

Pc yi yere düşürdüm. Bilgisayarı açılmayıp w7 onarma ekranı geldiğinden dolayı dosyaları kurtarmak için w8 e yükseltme yapmak istiyorum. Başka bir şey yapılabilir mi ? tavsiyelerinizi bekliyorum..

Direk windows 8 kur fakat diski silmeden ve biçimlendirmeden devam et. İşletim sistemi yüklendiğinde windows.old dosyasında profil bilgilerin duracaktır. masaüstü belgelerim resimlerim gibi yani c bölümünün altında birşey varsa silenecektir.
    Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.