Şimdi Ara

windows 7 donuyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR WİNDOWS 7 ULTİMATE KULANIYORUM VE FİLİM İZLERKEN DONUYOR İNTERNETE GİRERKEN DONUYOR BİLGİSAYARIN İŞLEM LAMBASI 15-30 SANİYE ARASINDA DONUP KALIYOR BANA ZULUM OLDU BU WİNDOWS 7 VİSTADAN KURTULDUM DERKEN BAŞIMA BELAMI ALDIM YARDIM EDİN BİR TURLU BULAMADIM BU KASILMANIN SEBEBİNİ NORMAL İNTERNET SAYFASINDA DA DONARMI BÖYLE OLURMU YA KULLANDIM BİLGİSAYARIN ÖZELİKLERİ ŞÖYLE:

WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT.
    ASUS F3SC
    CORE 2 DUO T7100 1.8 GHZ. 2 GB. RAM. 120 GB.HDD GGEFORCE 8400M G 128 M EKRAN KARTI

• quote:

Orijinalden alıntı: bymarx

ARKADAŞLAR WİNDOWS 7 ULTİMATE KULANIYORUM VE FİLİM İZLERKEN DONUYOR İNTERNETE GİRERKEN DONUYOR BİLGİSAYARIN İŞLEM LAMBASI 15-30 SANİYE ARASINDA DONUP KALIYOR BANA ZULUM OLDU BU WİNDOWS 7 VİSTADAN KURTULDUM DERKEN BAŞIMA BELAMI ALDIM YARDIM EDİN BİR TURLU BULAMADIM BU KASILMANIN SEBEBİNİ NORMAL İNTERNET SAYFASINDA DA DONARMI BÖYLE OLURMU YA KULLANDIM BİLGİSAYARIN ÖZELİKLERİ ŞÖYLE:

WİNDOWS 7 ULTİMATE 32 BİT.
    ASUS F3SC
    CORE 2 DUO T7100 1.8 GHZ. 2 GB. RAM. 120 GB.HDD GGEFORCE 8400M G 128 M EKRAN KARTI

buyuk ihtimalle korsan oldugu icindir
    orjinal ise sistemle ilgili olabilir
  • Donuyordan kastınız kasılıyormu, yavaşlıyormu, yada donup kalıyor sizi reset atmayamı zorluyor.
    Biraz daha açık bilgi verebilirseniz, yardımcı olabilme ihtimalimiz daha çok olur.
  • vallah yüz başım bilgisayar ineternet te girerken bile kasılıyor donup kalıyor 15-30 sanıye arasında sonra kendıne gelıyor reset atmıyorums adece görev yöneticisini açtıgımda bır muddet sorna kendıne gelıyor flim izlerken de kasılıyor müzilk dinlerkende donup kalıyor sonra kendıne gelıyor aradım biraz herkes bu konuda şikayetçi ama sorunu çözen ynedne böyle birsye yaptı anlamış degilim yardım ıstıyorum acil böyle basıt bır durumda kasılma anlamsız bence agır bır program calıstırmadan neden böyle yapıyor
  • Aynı sorun bende de var arkadaşım ve şu an sağ altta "this copy of windows is not genuine" diye de yazı çıktı.. Üstelik benim Windows 7 Orjinal ... Bu nasıl olabiliyor anlamadım yavvv
  • vallah vistadan şikayetcıydım ama windows 7 den daha beter olacak galiba ya kuuck birprogramda bile donuyor bilgisayar laptop neden böyle oldu anlamıs degilim virus degil bunun sorunu kesınlıkle yazılımsal ınsallah cözulur beklıyoruz arkadaslar yardımlarınızı
  • Aynı şekilde... Başta memnundum ama şu sıralar o kadar nefret ettim ki.. Format atıp vista kurcam tekrar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek ki kos koca forumda bır allahın kulu yardım edemeyecekmı bıze arkadaslar bu sorun cogu kısıde var lutfen yardım. formatla falan olacak sey degıl yaw:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymarx
    demek ki kos koca forumda bır allahın kulu yardım edemeyecekmı bıze arkadaslar bu sorun cogu kısıde var lutfen yardım. formatla falan olacak sey degıl yaw:(

Orjinal yukle sorun cozulur yoksa cok ugrasirsin
  • kullaqndıgın loader la alakalı ama forumda paylasılması yasak boyle seylerın orjınal olmayıpta kullananlar var..Forum dışı bir araştırma yaparsan çare bulabılırsın derdıne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.