Şimdi Ara

Windows 7 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, notebookumla verilen windows 7'yi microsoftun kampanyası ile düşük bir ücret karşılığında windows 8'e çevirmiştim ve şuan notebookumda windows 8i kullanmaktayım, elimde bulunan windows 7 nin keyleri ile masaüstü bilgisayarıma yükleme yapsam bir sorun yaratır mı acaba? bu konularda pek bilgili değilim yardımlarınızı bekliyorum.

• notebookla verilen windowsu baska PC ye kuramazsın
    keyi kabul etmez
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    notebookla verilen key oem olması olayı değiştirmez mi hocam, elimde zaten windows 7 nin CD si yok sadece seriali var, bu serial sadece bu notebook için mi kullanabilirim?
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Notebookumun harddiski bozuldu, yeni harddisk taktım, doğal olarak laptopun arkasındaki keyle başka bilgisayardan iso dosyasını indirmeye çalıştım windowsn kendi sitesinden ama hata veriyor bu key bu bilgisayarla uyumlu degil gibisinden. Bunu nasıl aşarım biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 18 Nisan 2015; 7:45:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal WiN dvd ile kurmayı dene, elindeki keyi gir

Veya microsoft turkiyeyi ara durumu anlat yardımcı olurlar
  • cenqis C kullanıcısına yanıt
    bende laptop un keyi ile 8 yükseltmesi yaptım...
    laptopu w7 kurarak sattım
    w8 in keyi ile 4 pc de denedim sorun olmuyor...
    w8 i etkinleştirirken komut yöneticisi ile keyi girip tanıtman gerek,2. formatta önceden etkinleştirdiğin için keyi oto. olarak tanıyor
    sorun olursa pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.