Şimdi Ara

windows 7 hata yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım herşeyde hata veriyor, herhangi bir programa girince veya birşey indirip kurunca indirdiğiniz dosya hatalı diyor bunun için bilgisayara format atmayı planladım format cdsini taktım bu arada orjinal win7pro cdsi neyse taktım cdyi kurulum şeklini seçiyorum felan bilgileri topluyor sonra cdden de hata veriyor. Abi Allah aşkına bir bilgisayar bu kadar doğrucu olur mu herşey yanlış bir kendisi doğru sanki çok sinirim bozuldu sizce system 32 silip mi format atsam? Biraz yardımcı olur musunuz aldığım hata 0x80070241 hatası yani iso dosyaları hatalı diyor cddeki dosyaları kopyalayamadım felan diyor Allah aşkına bir yardım edin çok sinirim bozuldu herşey hatalı driver güncellemelerini almıyor hatalı güncelleme diyor windows güncellemelerini almıyor hatalı güncelleme filan diyor windows güncellemeleri hatalı diyor.... bir yardım edin acil

• tekiner97 T kullanıcısına yanıt
    Dvdde hata veriyorsa çizik olabilir mi? Ayrıca Ashampoo burning studio tarzı bir programla imaj çıkarıp, w7 usb dvd tool programıyla usb belleğe yazdır. Bakalım onda da hata verecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dvdnin çizik olma ihtimali 0 ikinci kez kutusundan çıkardım ve cd rom dışında 30 sn felan durdu yani öyle diyeyim

Cdden format atarken boot ederek mi atıyorsun yoksa setupdan mı atmaya çalışıyorsun?

Ayrıca bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Cdden format atarken boot ederek mi atıyorsun yoksa setupdan mı atmaya çalışıyorsun?

Ayrıca bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

Şuan pcye format atmaya çalıştığımdan telefondan cevap yazıyorum burdanda aklıma gelmedi işte 😃 neyse önce setuptan denedim olmadı da şimdi boot edip yapıyım dedim ondada dil seçme yerinde klavye mouse kullanım dışı olmuş onu düzeltmeye çalışıyorum biostan

O zaman işletim sistemi bir nedenle ex olmuş. Tek çare temiz kurulum. O da setupla olmaz. Hele bi klavyeyi çalıştır, gerisi kolay. Bir de format ekranında sanal klavye var mıydı bilmiyorum. Ayrıca hiç de denemedim. Şu an öyle aklıma geldi? Hakkaten var mı ki öyle bişey?

• temiz kurulum yaptım az önce klavyeyi çalıştırmak içinde türk usulü çıkar tak yaptım düzeldi :D bende aradım sanal klavyeyi ama bulamadım :D
    şimdi driverleri kurmaya çalışıyorum onlarda hata veriyo bakalım onları nasıl düzelteceğim hadi hayırlısı
    Hadi bakalım..
    Sadece ethernet sürücüsünü kur. Diğerlerini driver booster halleder.

• İnşallah hallolacak az kaldı
    Hadi bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.