Windows 7 için güvenilir virüs ve keylogger türevi zararlıları kaçırmıcak bi antivürüs tavsiyeniz varmı ? Nod32 kurdum ama onun temiz dediği dosyalara avira trojen dedi.Avirayı kurulu tutuncada donmalar , kilitlenmeler başladı mecbur kaldırdım
Avast ı tavsiye ederim.
Avast 4.8 'i de kurdum aynı dosyaya buda temiz dedi acaba Avira gereksizmi ötüyo Hangisine güveneceğimi şaştım neyse yinede tavsiye için Teşekkürler..
Kaspersky(WİNDOWS7) deneme sürümü yükledim 180 günlük çıktı
Ben ESET NOD32 Smart Security 4 kullanıyorum çok menmunum tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: [topal]solucan
Avast 4.8 'i de kurdum aynı dosyaya buda temiz dedi acaba Avira gereksizmi ötüyo Hangisine güveneceğimi şaştım neyse yinede tavsiye için Teşekkürler..
Avast... Bir maceradır. Boşluktur... güvensizliktir. Kendi exe dosyasını durduk yere tehlikeli gören bir antivirüs programıdır.
Şaka bir yana Avast iyidir ama kullanılacak, güvenilecek bir program olmadığı kanısındayım. Avira Premium kullanıyorum ben, biraz fazla uyarı vermesi benimde dikkatimi çekti. Ama Avira gayet iyi bir yazılım. Bence şu an için Avira'dan şaşmamak gerek.
Bunun dışında Eset Nod32 4 sürümü de gayet hafif ve başarılı olmuş. Onu da deneyebilirsin.
Avira sorun çıkartmasa kullanıcamda tekrar denedim yok olmuyor tarama yapınca önce masaüstüm kayboluyor sonra pc de hiçbir işlem yapamıyorum mecbur rest. atıyorum
Avira sorun çıkartmasa kullanıcamda tekrar denedim yok olmuyor tarama yapınca önce masaüstüm kayboluyor sonra pc de hiçbir işlem yapamıyorum mecbur rest. atıyorum
Hocam NOD32 Antivirüs veya Smart Security kullansana Hem bilgisayarı kasmıyor hemde güvenliği çok iyi sağlıyor
Nod 32 nin temiz dediği dosyalara Avira zararlı diyince şüphe etmiştim Nod32 den devam zaten
Bende Kaspersky 2010 Internet Security Orjinal var gayet memnunum çok güzel tavsiye ederim
avira son güncellemelerden sonra gereksiz uyarı vermeye başladı ben de sildim,memnundum ondan önce...Microsoft Security Essentials kullanıyorum iyi sayılır ama ben yine de kaspersky öneririm full güvenlik istiyorsanız
Kav 2010'dan oldukça memnunum
Denemek isteyenlere Norton 2010 90 günlük deneme sürümü (win7 destekli):
Nasıl desteklemez. Windows 7 64 bit ile hiçbir sorun çıkartmadan kullanıyorum. kaspersky internet security 2009 desteklemiyor evet doğru ama 2010 destekliyor ...
Çalışmaz demedim, çalışması başka desteklemesi başka. Windows7 piyasaya çıktığı zaman bir patch ile tam olarak destekleyecekmiş. Sitesinde öyle yazıyor. (Ben kurdum mesela bende makine kilitlendi, sonra "for windows 7" kurdum sorunsuz çalıştı.)
Zaten Windows7 destekleyen antivirüsler, bu desteğin olduğunu özellikle belirtirler.
nod32 antivirüs 4,microsoft security essentials windows firewall la birlikte oldukça memnunum öneririm.backdoor,solucan,registry içinde advanced system care a-squared anwimalware ve glarysoft registry repairi tavsiye ederim.
Nasıl desteklemez. Windows 7 64 bit ile hiçbir sorun çıkartmadan kullanıyorum. kaspersky internet security 2009 desteklemiyor evet doğru ama 2010 destekliyor ...
Evet bende de sorunsuz çalışıyor. Kaspersky forumunda okuduğuma göre haftaya çıkacak olan win7 destekli sürüm:
Kimse G-Data 2010 kullanmıyor mu yani ? Denemek için Total Care kurdum ve şu an çok memnunum sistemi hiç zorlamadı. En ufak değişiklikte bile size haber veriyor. Mesela G-Data ile birlikte Ad-Aware Pro kullanıyorum. Update yaparken beni uyardı sistem dosyası değişecek ne yapayım diye. Avira gibi dıt dıt ötme gibi bir durum da yok. Ayrıca internette dolaşırken de şüpheli bulduğu bazı sayfaları tarıyor ve gerekirse ya uyarıyor ya da direk erişimi engelliyor o sayfayla.
2009 ve 2010 Av testlerinden 1. olarak çıkmış ve çok memnunum denemenizi tavsiye ederim.