Şimdi Ara

Windows 7 için Nvidia 179.23 sürücüleri kullanımda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Windows 7 için Nvidia 179.23 sürücüleri kullanımda

Yabancı forumlarda yazdığına göre Call of duty 5 ve Fallout 3 de ortalama 20-30 fps artış sağlanmış. Ayrıca SLI konusunda da bir takım iyileştirmeler içeriyormuş.

• Win7 beta çıktı mı? Nasıl bulunur?

Eğer FPS artışı oluyorsa demek ki Win7 için umutlanabiliriz. İkinci bir Vista hezimeti (kendi adıma konuşmam gerekirse) daha olmasın da...
  • Evet, Beta1'i çıktı fakat Microsoft tarafından resmi bir şekilde dağıtımı yapılmadı henüz.
  • Evet bende inceledim.Fps artışı var
  • Nereden indirilir?
  • Nvidianın sürücü bölümü iyi çalşıyor gerçekten adamlar sürekli sürücü çıkarıyorlar.
  • su anda win 7 beta kullaniyorum

185.20 tanidi otomatik olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nereden indirilir?

T.o.r.r.e.n.t
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Nvidianın sürücü bölümü iyi çalşıyor gerçekten adamlar sürekli sürücü çıkarıyorlar.

Herkes bulmuş Ben bulamadım. (Nvidia 6600 GT) Update'i çalıştırdım ama çıkmıyor.
  • 180.48whql vista 32bit driverlar Build6956da çalıştı, bilginize... 180.84 beta driver çalışmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsk

180.48whql vista 32bit driverlar Build6956da çalıştı, bilginize... 180.84 beta driver çalışmadı.

Senin model ne? Ayrıca vista için olanını mı yoksa xp için olanını denedin.
  • asiboldon: İsteğe bağlı güncelleştirmelerde çıkmadığına emin misin? Ya da driver paketi senin ekran kartını kapsıyor mu?
  • Hocam bi yerde 185.20 sürücülerinin Windows7 Ultimate ye tam estek verdiği yazıyodu.Bilgisi olan var mı??
  • 7 serisi cıktı yani yol bilgisayarı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: tsk

180.48whql vista 32bit driverlar Build6956da çalıştı, bilginize... 180.84 beta driver çalışmadı.

Senin model ne? Ayrıca vista için olanını mı yoksa xp için olanını denedin.

Sorularının hepsi yazdıklarımda mevcut zaten, ayrıca 180.84 vista içindi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

asiboldon: İsteğe bağlı güncelleştirmelerde çıkmadığına emin misin? Ya da driver paketi senin ekran kartını kapsıyor mu?

Evet eminim çıkmıyor. (Sistem Win7 build 7000)... Driver paketine nereden bakıyoruz?
  • Hocam 6600 gt'yi kapsamıyormuş paket. Vista için çıkmış fakat 7 için çıkmamış. En azından update te görünmemesinin sebebi bu olabilir. Vista olanını denemek istersen:http://www.laptopvideo2go.com/drivers/vista/179.23
  • Windows 7 beta olmasına rağmen performans olarak xp ve vista'dan daha iyi olduğunu kanıtlıyor fakat beta olması ufak tefek sorunlar yaratabilir final sürümü çıksın hemen geçeceğim
    http://www.pclabs.com.tr/2009/01/04/windows-7-performansi-beta-haliyle-dahi-umut-dagitiyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 4 Ocak 2009; 17:01:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.