Şimdi Ara

Windows 7 Kurulum için hazırlanıyor da takııyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma format attım . Windows 7 kuruldu sonra reset attı otomatik olarak. Ardından kurulum bilgisayarınızı ilk kullanım için hazırlıyor yazısı geliyor ve takılıyor saatlerce bekliyor o yazıda . artık pcyi hiç açamıyorum napıcam ben yardımcı olursanız sevinirim

• Donanımsal bir sorun var..bana da aynı şey olmuştu.
  • sistem kurtar
  • makinanızın dwd-rw değiştirip deneyebilme sansınız varsa öyle deneyin
  • bendede benzer sorun var.geçen laptobu(fişle çalışıyor pilin ömrü yetmedi) açtım tam bayrağı gördü elektrik gitti.sonra pc açmaya çalıştığımda aynı yere geliyor pc açılmıyor mavi ekran reset tekrar aynı yer tekrar mavi ekran.dedim onarayım taktım format cd onarmaya geliyor orda ekran hiçbişi gelmiyor bekle bekle olmadı dedim hadi tmm salla napak giden gitti format atalım açıorum yükle dil seç şimdi yükle Kurulum Hazırlanıyor burda bekle babam bekle gelmiyor pc :( anlayacağınız ne format atabiliyorum ne onarabiliyorum.benim sorunuma çözüm varsa banada yardımcı olun..şimdi yeni konuda açacağım zaten bunun hakkında
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşadım saatlerdir bekliyorum bir çözümü olan var mı bu süre zarfında bununla ilgili olarak
  • kurulumu yeniden yapın. mümkünse hdd'de veriniz yoksa komple partitionları yeniden yapılandırın. elinizde program varsa hdd'yi kontrol edin bad sector vs olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Kurulum sırasında masaüstü ekranınızı görene kadar kurulum DVD sini çıkarmayın. ilk aklıma gelen durum bu.

Diğer çözüm olarak bütün diskleri "Şimdi Yükle" seçeneğinden sonra silip ardından yeniden disk alanı oluşturun ve biçimlendirdikten sonra kuruluma başlayın.

Eğer kullandığınız kurulum DVDsi eski ise yeniden oluşturma şansınız varsa onu deneyebilirsiniz, ömürleri çok uzun olmuyor.

Bunlardan sonuç alamıyorsanız muhtemel Harddisk arızası olmuştur. Malum onlarında bir ömrü var.

İyi çalışmalar
  • Bu sorunun başlıca iki sebebi var.İlki kullandığınız cd-dvd veya usb bellek içerisinde bulunan dosyaların hatalı olması veya düzgün yazılamamış olması.İkincisi ise hdd nizde badsector bulunması.
    Bu yüzden farklı bir windows iso dosyası ile kurulum yapın.Yine olmazsa bad sector tespit edilip temizlenecek.Forumda bununla ilgili kapsamlı bir konu vardı hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 kurulumu sıkıntılı. win10 destekliyorsa win10 kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.