Şimdi Ara

Windows 7 mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce windows xpden win 7 ye geçmiştim ve gayet güzel kullanmaktaydım. ancak 2 gün önce bilgisayarı açmaya kalktığımda 0x00000024 hata kodlu mavi ekrandan verdi bilgisayar, netten çözüm ne olabilir diye araştırırken chkdsk yapmayı öneren makalelerden başka bir şey bulamadım ama windows xp cdsinden bilgisayarı başlattığımda windows u onar a bastığımda yine mavi ekran vermekte. windows açılmadan önceki f8 seçeneklerininde hepsi mavi ekrana çıkmakta. ne yapmalıyım bir fikriniz var mı. bu arada bilgisayarım dell xps m1210 yani hard diski çıkarıp dışarda biçimlendirmemde mümkün değil. yardımlarınız için teşekkürler

edit: bu arada dell in sunduğu harddrive testi de yaptım ve hiçbir donanımsal hatayada rastlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shallow -- 11 Kasım 2009; 19:41:44 >

• sanırsam win7den kaynaklanıyır win7 tekrar yükleyin driverleride güncel olanları yükleyin sorun düzelecektir
  • sorun şu ki bilgisayara hiç bir şekilde erişemiyorum. hiç bir ortamda çalışma yapamıyorum. bu nedenle elim kolum bağlı kaldı.windows xp yükleme cdsiyle başlattığımda da aynı mavi ekran normal şekilde başlatırkende mavi ekran ve hemen ardından restart. elimiz kolumuz bağlı...
  • bence hocam hdd çıkartıp başka bir pcde formatlamak sonra da pcnin bios ayarlarını default yapmakta fayd var diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.