Şimdi Ara

windows 7 mi kullanmalıyım yoksa windows vista mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda xp kullanıyorum ama windosw 7 mi yoksa vistamı kullanmalıyım bilmiyorum vistayıda hiç kullanmadım. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Windows 7 öneririm. Yakında standart olacak.

Not: Vistayıda çok severim hiçbir eksisini görmedim başkalarının aksine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

kesinlikle windows 7 zaten geleceğin windowsu o olacak neden böyle bir soru sordun ki

ya biraz araştırınca vistadan memnun olan insanlar gördüm ve vista kullananlar windows 7 ye geçip geçmemek arasında gidip geliyorlar bende o yüzden merak edip sordum..
  • Vista sp1 ve sp2 ile toparlandı ve gayet stabil bir sistem oldu. Windows 7 şimdiden stabil gibi görünüyor, ve sistem kaynaklarını daha iyi kullanıyor. Karar senin. ( Görünüşleri ve arayüzü çok benziyor birbirlerine)
  • İkisinide kullanmamalısın bence neden dersen vista bir sürü handikapı var getirisi bi oyunlarda dx 10 oda şöyle elle tutulur biçimde kendini gösterdiğioyun parmakla sayılır win 7 desen daha çıkmadı piyasadakilerin hepsi beta microzort bedavadan deneme tahtası olarak kullanıyor milleti sonra 300 usd den en iyi versiyonunu satmaya çalışıyor yersen tabii. Sen hele sabret çıksın tam sürümü yüklersin
  • xp den vistaya geçtiğimde 2 gün kullanmadan geri dönmüştüm ama windos7 kullanınca xp ye geri dönüş yapacağımı sanmıyorum.

yaklaşık 10 gündür w7 orjinal 32 bit ultimate kulanıyorum hiç bir sorun yok gayet stabil ve xp kadarda hızlı,görsel yönüde artısı tavsiye ederim...
  • Full sürümü çoktan çıktı arkadaşlar, uyanında balığa gidelim.. Microsoft kendi sitesi üzerinden ücretli üyelerinin indirmesine sundu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 7 kur gitsin geriye bakmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.