Şimdi Ara

Windows 7 Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda konusu var ama çözülmemiş bir sorun.

Windows 7 yeni kullanmaya başladım 2 gün önce geldi bilgisayarım.

Mikrofon sağlam arkadaşın xp ye takınca çalışıyor ama bu yeni bilgisayarımda çalıştıramadım.

asus anakart üzerinden onboard via diye bi ses kartı

ses gidiyor ama çook az gidiyor ses duyulmayacak kadar mikrofon ses ayarı sonda.

Çözümü bilen anlatabilecek biri varsa anlatabilir mi ?

ya da msn veriym teamviewer dan falan halledebilir mi biri

• Arkadaşım ın laptopunda bu tip sorun vardı. Windows un ses ayarlarına bakıyorum sorun yok. Ama skype karşı tarafa ses gitmiyor ve windows ses kaydedici programında hiç bir işlem yapılmıyordu. Laptop onboard realtek kartına sahipti ve ayrıca realtek audio yöneticisi isimli bir program yüklüydü. Bu programın mikrofon ayarlarında ses kaydetme isimli secenek vardı. Bu secenek ile nereden kaydetme yapılması gerektiğini soruyordu. Burada mikrofon seceneğini sectiğim zaman sorun da ortadan kalkmış oldu. Bekli sizin pc de de Via nın kendi programında böyle bir secenek vardır.
  • ses kayıt ayarlarında mirofon ve stereo mix seçenekleri var ve mikrofon seçili.

ikisini de denedim aynı değişen birşey yok .

mikrofon sağlam ses kartı büyük ihtimal sağlam ama ayarlarda sorun var. ama halledemiyorum bir türlü
  • Başka bir mikrofon deneme imkanınız varsa onu deneyin. Yeni aldığım mikrofonlu kulaklık var ve bir süre sonra laptop umda sorun çıkarmaya başladı. Mikrofon bozuldu sandım ama başka pc de çalışıyor. Laptopda çalışmıyor. Başka bir mikrofon denedim laptopda çalışıyor. Anlaşılan yeni aldığım mikrofonun laptopuma alerjisi var
  • arkadaşlar çözüm yolunu bilen yok mu ???
  • sorun güncel . ne olur biri team den falan çözüversin yav :(
  • benim abimin laptobundada aynı sorun var. laptop ilk geldiğinde vista vardı ve sorunsuz çalışıyordu ne zamanki windows 7 çıktı ve yükledik migrofonda o zaman devredışı kaldı, çok uğraştım denemediğim ayar, driver güncellemesi kalmadı ama yok olmuyor. dahili kamera çalşıyor ama migrofon çalışmıyor. harici bir migrofon bağladığımda ise hiç sorun yok.
  • Arkadaşlar aynı sorundan bende muzdaribim tam 3 kere format attım ama çözüm yok ne yaptıysam olmadı.Viperc arkadaşın dediğini tam olarak anlıyamadım anlasam yapacağımda :)
    quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Arkadaşım ın laptopunda bu tip sorun vardı. Windows un ses ayarlarına bakıyorum sorun yok. Ama skype karşı tarafa ses gitmiyor ve windows ses kaydedici programında hiç bir işlem yapılmıyordu. Laptop onboard realtek kartına sahipti ve ayrıca realtek audio yöneticisi isimli bir program yüklüydü. Bu programın mikrofon ayarlarında ses kaydetme isimli secenek vardı. Bu secenek ile nereden kaydetme yapılması gerektiğini soruyordu. Burada mikrofon seceneğini sectiğim zaman sorun da ortadan kalkmış oldu. Bekli sizin pc de de Via nın kendi programında böyle bir secenek vardır.

Arkadaşlar aynı sorundan bende muzdaribim tam 3 kere format attım ama çözüm yok ne yaptıysam olmadı.Viperc arkadaşın dediğini tam olarak anlıyamadım anlasam yapacağımda :)
    quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Arkadaşım ın laptopunda bu tip sorun vardı. Windows un ses ayarlarına bakıyorum sorun yok. Ama skype karşı tarafa ses gitmiyor ve windows ses kaydedici programında hiç bir işlem yapılmıyordu. Laptop onboard realtek kartına sahipti ve ayrıca realtek audio yöneticisi isimli bir program yüklüydü. Bu programın mikrofon ayarlarında ses kaydetme isimli secenek vardı. Bu secenek ile nereden kaydetme yapılması gerektiğini soruyordu. Burada mikrofon seceneğini sectiğim zaman sorun da ortadan kalkmış oldu. Bekli sizin pc de de Via nın kendi programında böyle bir secenek vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.