Şimdi Ara

windows 7 streo mix sorununa çözum ? (digital haklar olayı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bildiğiniz üzre windows 7 digital haklar sebebıyle stereo mix olayını kapatti yanı ben boyle duydum bı kac sıtede.bendesu an bu ozelliği kullanamıyorum emınım bı cok arkadasımızda bu soruna çözum aramakta eğer buna bi çözum bulabilen arkadaslarımız varsa yardımcı olabilirmi ?

• farklı harici bir ses kartı ile bu olayı halledebilirsiniz yada kayıt ayarlarında görüntülenen aygıtlar arasında stereo karıştırıcı olabiliyor o/b ses chip inin türüne göre değiişebiliyor bazılarında yok örneğin c-media da bu mevcut stereo karıştırıcıya bu aygıtı dinle ayarlarından hoparlörü gösterirseniz hep mikrofon hemde pc de bir player ın çaldığı müzik v.b. msn v.b. gibi chat sietelerinde karşı tarafa gidebilmekte kısaca o/b ses kartı ise chip e göre farklı ayarlar uygulanabiliyor

creative de stereomix ''what u hear'' dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 18 Ekim 2011; 23:10:50 >

• merhaba bilgilendırmenız ıcın tesekkurler.lakin benım ses kartı driverim realtek.kullandiğim marka Sony vaio VPCF serisi en son cıkan modellerde maalesef stereo mix yok bende çözum arıyorum ama bulmus değilim henuz.dediğiniz gibi sigmatel c-media veya creative olsaydı sanırım sorunu ben hallederdım.ama durum bu işte ve çözum yok gibi
  • usb x-fi ses kartı alınız veya pcmcia iyi sonuç alırsınız no name usb ses kartı almayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.