Şimdi Ara

windows 7 usbden kurmak detaylı anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar verildimi bilmiyorum ama en basit yöntemi anlatmak istiyorum belki bilmeyenlerin işine yarar öncelikle iso dosyası halinde windows 7 yi buluyoruz eğer elinizde setup halinde windows 7 varsa bunuda imgburn programı ile iso dosyası haline getirin sonra birtane usb belleğe ihtiyacımız var en az 4gb sonra windows7 usb dvd download tool programını bulup indiriyoruz sonra programı çalıştırıyoruz karşımıza iso dosyasını seçeceğimiz yer çıkcak burda iso halinde olan w7 seçip next diyoruz çıkan sayfada usb device diyoruz eğer bellek doluysa herşey silinicek diyor okey diyip bekliyoruz yüzde yüz olunca artık pc kapatıp biostan usb hdd yi seçip normal format atıyoruz çok basit çok kolaydır

• Ne avantajı var?
  • nasıl ne avantajı var en kolay yolunu anlattık işte usb üstünden kurmak istiyenler için ekstra bi avantajı yok sadece işin kolayı okadar anladın inş
  • netbook kullanıcılarının işine yaramaktadır
  • isteyenler buradan resimli anlatımı inceleyebilirler en basit yöntem denenmiştir
    http://www.chip.com.tr/forum/windows-7-rtm-usbdvd-download-tool-guncellendi_t134899.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir1 -- 9 Kasım 2009; 20:06:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Diske Android Kurmak *ANLATIM*
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.