Bildirim
Windows 7 ve oyun yavaşlama sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dosya indirirken belki fazla işlemciye yükleniyordur. Haliyle GTA 4'de fazla işlemciye yüklenen bir oyun olunca kasma yapıyodur, farklı işletim sistemine geçsende değişen birşey olmayacaktır.
FDM'yi deneyebilirsin istersen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alec91
Dosya indirirken belki fazla işlemciye yükleniyordur. Haliyle GTA 4'de fazla işlemciye yüklenen bir oyun olunca kasma yapıyodur, farklı işletim sistemine geçsende değişen birşey olmayacaktır.
FDM'yi deneyebilirsin istersen.
idm veya utorrent her ikisindede aynı şeyi yapıyor. fazla kasmıyo oyun ama fps düşüyo iyice zevki kalmıyo oyunun mecbur downloadu kapatıyorum.
xp de böyle bir sorun hiç olmamıştı ki. w7 de var bişi -
Download yaparken cpu kasıyor zaten.Bide gta4 tam ekmeğe yağ sürer.Kendimden biliyorum idm ve torrent açıkken cpu kullanımı artıyor -
Bende de windows 7 yi kurduktan sonra
pc ye cd veya dvd den kopyalama veya setup işlemleri yaptığım zaman
gözle görülebilir bir şekilde yavaşlama oluyor
cpu %50 ila %65 arasında gidip gelirken -
full downoad
full oyun
hiç bi sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Comaa -- 30 Aralık 2009; 11:58:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
full downoad
full oyun
hiç bi sorun yok
Aynen bende de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X