Şimdi Ara

windows 7 vista upgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar win7 ye upgrade yapamak istiyorum. Vistadan, win7 ye gecerken upgrade den sonra diski biçimlendiriyomuyuz. Eger biçimlendirmezsek bilgisayar yavaslarmı. En saglıklı sekilde win7 kurulumunu yapmak ve en iyi performansı alamak için format atmalımıyız . Cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar. İlgilerinize teşekkurler.

• Ben vista üzerine kurdum biçimlendirme gibi bir seçenek çıkmadı normal kurulum yaptım kurulum bittikten sonra vistada ki yüklü olan herşeyim yerli yerindeydi bi sıkıntı yaşamadım yalnız kuruluma başlarken bir uyarı çıkıyor sizden bazı programları kaldırmanızı istiyor bunu yapın mutlaka mesela Eset gibi programlar. Ben kullandığım şeyler silinmesin diye direk upgrade yaptım ama sizin için bir sorun oluşturmayacaksa biçimlendirme yapıp kurmak daha mantıklı güncelleştirmelerede dikkat edin kolay gelsin..
  • benim toshiba a300 var vistadan win 7 ye geciş için toshibadan upgrade sipariş verdim ve win 7 dvd si bu gün elime gecti.
    d sürücüsne dokunuyor mu. veriler siliniyor mu acele cvp.
    lütfen yükleyenler yardımcı olsun
  • Hiç bir şeye dokunmuyor vista açıkken kuruluma başlıyorsun kendisi hallediyor internetin açık olsun ve uyarılara dikkat et kaldırılması gerekn programları kaldır kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.