Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni birşey çıkacak bi önceki sürümden hızlı çalışcak kıyamet kopuyor sanırsam mezarımızı hazırlayalım
  • Vista Ultimate 64bit in yavaş olduğunu aynı sisteme Win7 Ultimate 64 kurunca anladım.
    Özellikle açılış, kapanış süreleri çok kısaldı ve programları açma hızı çok arttı. SSD diskin hakkını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 12 Ağustos 2009; 21:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Windows Vista - Eşek
    Windows 7 - At

Sanırım yeterli olmuştur.

O zaman Xp , karinca dememiz gerek. Ne kadar mantikli oldu sence?

Essek ile at arasindaki hiz farkinin farkindasin degil mi? Yoksa lafin gelisi mi soyledin?
    Bu konular baydi artik, testler deseniz tambir rezalet. Millet deseniz, agzi olan yaziyor..
  • Ben bu işletim sistemi fanatikliğini anlayamıyorum.

Adam internette dolaşır, msn, müzik, video izler.. Kalkar Win7 süper der. Vista ya bilmem ne atar. Ona bakarsan o arkadaşa Win95 bile fazla..

İsteyen istediği sistemi kullanır. Ben vistadan memnunum. Sıkıntı yaşamadım. Sen sıkıntı yaşadı ise sende bir sorun vardır demek..

Bırakalım fanatikliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Ağustos 2009; 21:56:35 >
  • her zaman tabloya güvenilmeyeceğini buradan bi kere daha anladım,3 ay vista dan w7 ye geçtiğimden beri laptopum o kadar rahat çalışıyorki bir daha asla vistaya geçmem, tabloya gore hareket edecek olsam vista yüklemem lazım, xp yi hiç demiyorum çünkü yükleyince ilkel bir işletim sistemine geçmiş gibi hissediyorum kendimi şahsen
  • Bir aydan uzun bir süredir 7 7100 32 bit sürümünü kullanıyorum. Sistemimde XP yüklü ama Windows 7'yi kurduktan sonra sadece bir kaç kere bazı sorunların Windows 7'den kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için açtım. Onlarda da sorun 7'de değildi. Hız olarak şaşırtıcı bir şekilde XP'den daha hızlı, hem masaüstünde hem oyunlarda. Ancak bazı yazılımlarda performans sorunu yaşıyorum, örneğin firefox. Ama Source kaynaklı oyunlarda XP'den daha iyi bir başarım sergiliyor. Kullanım olarak da Vista'ya benzer bir arayüzü olmasına karşın taskbardaki değişiklik muhteşem olmuş. Eğer uygun bir fiyata Türkiye'de satılacak olursa herkes edinmeli diye düşünüyorum.
    Not: Ram konusunda 2 gb yetersiz olabilir, en uygun çözüm 3 gb ram ve page file'ın harddiski zorlamaması için hızlı bir readyboost bellek.
  • Windows 7 iyi olacak ya

Visya yuzyilin isletim hatasi
  • windows 7 da vista kadar olmasada yine hatırı sayılır bir bellek harcıyor. Ancak vista gibi insanı delirten ağırlığı yok.
  • şuan win7 rtmden yazıyorum vistada kullandım win7 her halükarda vistaya attırır
  • İlk günden beri W7 kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki W7 yeni XP olacak.
  • ben imzadaki sistemle vista ultimate 64bit kullanıyorum bi sorun yok gayet hızlı :D
  • win98 rulaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

İlk günden beri W7 kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki W7 yeni XP olacak.

+1

Vista yı her ne kadar asılsanızda öyle veya böyle sevilmedi arkadaşlar kabul edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

quote:

Orijinalden alıntı: İtfayeci

İlk günden beri W7 kullanıyorum, rahatlıkla söyleyebilirim ki W7 yeni XP olacak.

+1

Vista yı her ne kadar asılsanızda öyle veya böyle sevilmedi arkadaşlar kabul edin...

Tamam
  • W7'ye hızlı diyenler şöyle bir yanılgı içinde belli bir süre işletim sistemini kullanmadıklarından, bir sürü program kurup kaldırmadıkların yeteri kadar işletim sistemini kirletmiyorlar.

Evet ilk kurulduğunda daha hızlı gibi görünüyor ama ya ileride?

Valla son sürüm çıksın , piyasaya verilsin , W7 için SP1 gelsin ondan sonra göreceğiz gerçek hızını testlerde.
    Ben yukardaki sonuçlara hiç şaşırmadım açıkçası.

XP yine hepsini gömmüş.

Keşke bir de Ubuntuyu koysalarmışda hız neymiş bir görselermiş.
    Ubuntu takla attırır hepsine.
  • Ben teknolojinin epey gerisinde kalmışım yav Xp ile yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

W7'ye hızlı diyenler şöyle bir yanılgı içinde belli bir süre işletim sistemini kullanmadıklarından, bir sürü program kurup kaldırmadıkların yeteri kadar işletim sistemini kirletmiyorlar.

Evet ilk kurulduğunda daha hızlı gibi görünüyor ama ya ileride?

Valla son sürüm çıksın , piyasaya verilsin , W7 için SP1 gelsin ondan sonra göreceğiz gerçek hızını testlerde.
    Ben yukardaki sonuçlara hiç şaşırmadım açıkçası.

XP yine hepsini gömmüş.

Keşke bir de Ubuntuyu koysalarmışda hız neymiş bir görselermiş.
    Ubuntu takla attırır hepsine.

Ubuntu'nun yeri başka

• Testlerde xp önde görünüyor.Herkes 7 yi övüyor.Benmi yanlış görüyorum?
  • umarım vistadan daha düzgün bi işletim sistemi çıkarır sırf windows 7 için pc almayı erteliyorum.. inşallah değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Windows Vista - Eşek
    Windows 7 - At

Sanırım yeterli olmuştur.

O zaman Xp , karinca dememiz gerek. Ne kadar mantikli oldu sence?

Essek ile at arasindaki hiz farkinin farkindasin degil mi? Yoksa lafin gelisi mi soyledin?
    Bu konular baydi artik, testler deseniz tambir rezalet. Millet deseniz, agzi olan yaziyor..

İki sistemide kullandım ve deneyimlerim sonucu söylüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.