suan bir çok testte vista sp2 li hali win 7 ile aynı performansı veriyor ancak ram kullanımında win 7 daha üstün ki daha service pack paketi cıkmadı win 7 adı farkı rahatça acacaktır...
Tartışmak bile saçma.Windows 7, vistaya göre kesinlikle daha hızlıdır.
vista win7 için çıkmadı mı?
Windows 7, XP'yi unutturdu bana..
W7 ultimate 64bit kullanıyorum onceden vista ultimate 64 bit kullanıyordum :) bir kere vista ile w7 arasında açılış hızı farkı var bu beni çok memnun ediyor . vistanın kullanılmayan ram boşa harcanmış ram mantıgını daha stabil hale getirmişler pc yi yormuyor :) oyun performaslarına gelince vista 64bit ultimate sp2 şu an daha iyi performans veriyor ama w7 ilk pack ile bu sorunuda aşıcaktır henuz yeni olmasına ragmen oyunlardaki performansıda gayet iyi ! vistanın savunulacak bir tarafının oldugunu dusunmuyorum . bastan sona kadar hatalar zinciri ile bugune geldi surekli yamalar yapıldı anca sp2 de adam oldu deniliyor ama cogu terstlerde windows 7 nin yanına yaklaşamıyor.
İsteyen istediğini desin windows vista 64 bit sürümleri şu ana kadar microsoftun en stabil işletim sistemidir. Fazla sistem kaynağı harcadığı falanda yok. Windows 7 ile aynı açık programlar ilede başlangıçta %30 ram kullanımı var vistadada %31-32 civarında bir ram kullanımı var, işlemci kullanımındada çalıştırdığım tüm programlarda windows 7 de vistada aynı oranda işlemci kullandı boştaykende iki işletim sistemindede anlamsız cpu kullanımı görmedim ama bazen windows 7 nin sapıttığını %100 cpu kullandığına şahit oldum.
süprizmisiniz la siz....futbol takımı tutar gibi gelmişsiniz burda windows xp kral windows 7 fark atar bilmem ne...
adam gibi teknik konuşunda faydalı bişey yazmış olun.
xp sp2 ya da sp3 ile vista sp2, win7 açılış sürelerini test edin (sn cinsinden) pc bench yazılımındaki puanı söyleyin 3d mark sonuçları, oyun fpsleri, dosya kopyalama, sıkıştırma, cd/dvd yazma, internet hızlarını test edin not edin ondan sonra gelin ....
hayret bişey ya ...
cehalet diz boyu
(laflarımı teknik konuşanlar alınmasın lütfen,ellerine sağlık güzel bilgileri paylaştıkları için)
Vista ile win 7 arasında win 7 biraz daha hızlı sistem açılışı dışında hiç bir fark yok bütün testler hikaye
Hızlı olmasına hızlı, görsellikde o biçim ama şu internet kopma sorunuda olmasaymış...
windows 7 nin service pack 1 cıkıs tarihi hakkında bilgisi olan varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
windows 7 nin service pack 1 cıkıs tarihi hakkında bilgisi olan varmı?
Ekim 2010 diye duymuştum.Bende W7 64bit kullanıcısıyım.32bit olan versiyon daha performanslı geldi.64bitte uyumusuzluk var sanırım.SP1 çıkarsa iyi olacağına eminim.XP'de güzel ama artık 2010 yılındayız.Ekran kartı anakart işlemciden tam fayadalanmak istiyorsanız bence W7 daha üstün.Daha iyi olması içinde zamana ihtiyacı var tabi.Vista tam bir rezillikti artık ismini duyunca bile uzak duruyorum.W7den memnun kalmayanlar ise sanırım acemiliğinden oluyordur.Kendisi hızlı olmayınca W7 yavaş geliyordur ona
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme