Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modifiye Edilmiş Xp gibisi yok görseliik ve performans
  • hemde ne perfomans...
  • hem xp.32 hem vista.64 hemde 7.64 kullanmış biri olarak,
    xp nin sp2 ile adam olduğu unutuluyor sanırım.
    7 nin de vista tabanlı olduğu unutuluyor galiba.
    vista sp2 nin de kısa süre önce çıktığı unutuluyor birde.

sonuç olarak şu anda çift işletim sistemi kullanıyorum.
    xp.sp3.32 ve vista.sp2.64

peki neden 7 değilde vista tercih ettim?
    açıkçası 7 bir miktar daha hızlı, heleki kurulumu ne xp ile kıyaslanır ne vista ile yani tam tembel işi ama maalesef bana sp2 li vista kadar stabil gelmedi.
    keşke sp2li vista kadar stabil olsaydıda 7 kullansaydım.
    işallah 7, sp1 sonrası vista yerine tercih edebileceğim kadar stabil olur.
  • arkadaslar XP ilk cikarken cokmu iyidi? kactane service packten sonra bu hale geldi? herkes biliyor, en iyisi gercekten Win 7 hepsinide denedim..
  • vista işletim sistemi bile değil.
    win7 ve xp en iyisi
    benim arkadaşın laptop ile benim laptop arasında donanım olarak 5 kat fark var..
    onda vista bende xp var.....
    benim pc de 100 ü aşkın program yüklü.7 tane de oyun.ps cs4 ve flash cs4 cabası
    arkadaşta en fazla 10 tane program.3 tane oyun yüklü.
    kimin bilgisayarı daha hızlı dersiniz.benimki
  • vista işletim sistemi değil diyen arkadaşa hiç katılmıyorum.Güvenlik ve yenilik açısından iyi bir sistem vista ancak biraz erken çıkarıldı,hatası çoktu.Sp2 yle beraber oldukça başarılı bir sistem.64 bit vista ultimate 64 bit win7 den daha stabil çalışıyor.Win7 64 bit tam oturmadı.Sp1 beklenmeli.Ama 32 bit kullanıyorsunuz win7 en iyi seçim.Eski bir sisteme sahipseniz vistadan performans alamazsınız,çok eskiyse win7 dende alamazsınız tabi...
  • 5 yaşındaki tek çekirdekli AMD işlemcili laptopumda şuanda en stabil Win7 Ultimate çalışıyor. Hatta gerekli tüm prgoram yüklü ve çalışır vaziyette iken. Antivirusde dahil. 720p videoları kasmadan oynatabildi. Aynı şeyi 1080p için söylemem ama en az çift çekirdekli pc olduktan sonra diğer işletim sistemlerine ihtiyaç yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuBe-Online

Modifiye Edilmiş Xp gibisi yok görseliik ve performans

%100 katılıyorum belki makinem in iyi olmamasından belki de xp ile gonul bagımdan dolayı ayrılamıyorum ...
  • win7 vistasp2 ile aynı hızda daha hızlı diyen kendini kandırır.
  • Win7 ve Vista'yı karşılaştırmak bile hakarettir Win7'ye.

Xp den vistaya geçişimde yaşadığım hayal kırıklığını Win7 ye geçince attım üstümden.

Varsa imkanınız hemen sizde 7 ye geçin.
  • Modifiye Xp gibisi yok
  • Win7'de xp kadar takılma olmuyor. Sistemi yeterli olanlar direk kullansın derim. Yıllardır ne eziyet çekmişim diyebilirsiniz.
  • xp kullanıyordum.
    Sonra vista ultimate kullandım.
    Ve xp kağnı gibi geldi sonra.
  • Arkadaşlar Windows 7 ultimate kullanıyorum 1Gb P4 3,0 gibi dusuk bi sistemim var ama 7 gayet iyi gibi son zamanlarda Pc ilk açıldığında Bellek kullanımı 600 mb ı aşamaya başladı bu nedendir acaba programlari kullandık ca ağırlasıyor cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

win98 rulaz

Ağa sen taş devrinde kalmışsın be

Bu arada ve vista ve 7 Her türlü XP Saygılar
  • Bana kalırsa Windows 7 XP tadında...
  • en güncel win7 64bit uyumlu programlar kullanın birde win7 64bit kullanın farkı görün

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Windows 7 tabikide Vista'dan daha hızlı. Sizin göremedeğiniz ne buglar düzeltilmiştir orada. Performans olarak hemen hemen aynı ikiside.

o kadar feedbackler yapıldı birsürü kişi tarafından testler oldu ve daha stabil oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 19 Şubat 2010; 23:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MACESTE_

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

win98 rulaz

Ağa sen taş devrinde kalmışsın be

Bu arada ve vista ve 7 Her türlü XP Saygılar

Windows 98'in run32.dll hatası hala aklımda

Windows 7'ye geçecektir herkes,hele 1-2 servis paketi gelsinde.

• çok sıkı bir xp kullanıcısı olarak 7'ye geçtiğim gün ne kadar iyi bir şey yapmış olduğumu hemen farkettim. sp ler beklenmeksizin hemen win 7 ye geçilebilir. üstelik sisteminiz güçlüyse xp den daha hızlı, vistaya ise her halukarda fark atar. 7'de benim fark ettiğim bazı sorunlar da var elbette. bunların bazıları bluetooth çevre aygıtı adıyla gözüken bluetooth problemi, 7'nin kendi foto göstericisindeki mozaik problemi(sorunu çözemesemde anladımki bu sorun sadece bende var) v.b. ben kesinlikle win 7'yi tavsiye ediyorum. kullandığınızda xp yi veya hantal vista yı arayacağınızı sanmıyorum.hem ilk çıkacak sp de sırf win 7 yi almak için sp'yi bekleyenlere göstermelik olarak çıkarılacak diye okumuştum chip de sanırım. yani beklemek pek gerekli değil.
  • 64 bit değerleri yokmu,
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.