Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaming Performance Compared: Windows 7 vs Vista vs Windows XP

http://firingsquad.com/hardware/windows_7_gaming/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ser_ka_n

Gaming Performance Compared: Windows 7 vs Vista vs Windows XP

http://firingsquad.com/hardware/windows_7_gaming/

atıldı bu link bir önceki sayfada
  • @Teacher TAMAM pes..Vista win 7'den daha iyi oldu mu?Vista win7 yi ezer geçer tamam mı?Microsoft bana win 7 yi övmem ve vista'yı yerden yere vurmam için para verdi varmı bi diyceğin?Tatmin oldun mu?
    Diycek bişey bulamıyorum sana..Seni Allah'a havale ediyor ve bu konudan çekiliyorum..
    İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 20 Ağustos 2009; 2:26:40 >
  • Bu testler bence gerçeği yansıtmıyor sanki hafif karalama politikası gibi geldi bana .

2 gb ramli t2330 işlemcili ve sis mirage vga chipsetli yani düşük konfigürasyonlu dizüstü bilgisayarda

32 bit Windows 7 Ultimate (Build 7100)

vista ultimate 32bit full sürüme göre %60 daha hızlı ve performanslı çalışıyor. Vistada ki Aerodan %70 daha hızlı.

Sürücü veri tabanı çok gelişmiş hiç bir sürücü yüklemeden ilk kurulumda sistem hazır.

Bazı insanlar alışkanlıklarından birtürlü vazgeçmek istemiyorlar yeni şeyler öğrenmek istemiyorlar belkide

Amaç bilgisayarla bir iş yapmak ise teknoloji işin en hızlı şekilde yapılması için yeni birşeyler üretir.

bilgisayarı sadece sörf yapmak , msn e girmek için kullanan insanlar tabiyki daha fazlasını istemiyor ellerindeki xp yeterli geliyor. Neyseki birgün çoklu işlemleri yaparken kargaşayla karşılaşacaklar ve çözüm varmı diye düşünecekler cevap Microsoft sayesinde "zaten vardı" olacak.

• şu kadar sölicem hala daha xp w7 den hızlı diyen birileri kaldıysa yada daha iyi diyenler zerre kadar pcden anlamıyolar demektir. bunları demelerinin tek nedeni arkadaşlar

"VİSTA yada W7 yi kullanmayı becerememiş olmalarıdır"

aksini iddia eden varsa buyursun...
  • Şuna sadelik desek
  • Daha önceden de dediğim gibi, herkes denesin kararını versin. Burada ne kadar tartışsak da bir sonuca ulaşamayız. Çünkü işletim sistemi kişisel bir tercih, herkes ihtiyacını en iyi ve hızlı şekilde karşılayacak olanı seçmeli. Hatta yeriniz varsa hepsini yükleyin öyle deneyin :)
  • herkes xp nin vistadan hızlı olduğunu biliyor bende xp nin görünümünü beğenmiyordum bu windows 7 xp nin görünümü değişmişi gibi bence süper bir işletim sistemi -vistanın görünüm iyi ama çok yoruyor sistemi daha orjinali çıkmadı galiba çıkınca windows 7 almayı düşünüyorum
  • xp sadece performans anlamında gayet iyiydi vista ise güvenlikte ve görsellikte oldukça başarılıydı.Win 7 nin ise 3 ünde başarılı olması bekleniyor.
  • xp görsellikte geri kaldı, vista da performansta. Windows 7 ikisinin karışımı işte, bugun kurdum windows 7.(Vista->RC 7100). Media player 12 hariç geri kalan özelliklerini beğendim.
    Windows 7de bazı şeyler eksik. Mesela hızlı başlat barı-eski tip masaüstü göster vs gibi. Ama nette bunları nasıl eskisi gibi yapılabileceği yazıyor.
    Birde 4gb ramim var 32 bit 3 gb olarak görüyor düzeltilir umarım
  • bende de 4gb var benimki 2.5 gb görüyor mesela.Bu diğer donanımlarınıza bağlı olarak değişebiliyor ancak 32 bit işletim sistemleri max 4 gb destekliyor diye biliyorum
  • Enteresan bir bilgi de ben vereyim...

Arkadaşım notebook'una WIN7 RTM ULTIMATE yükledi 30 günlük versiyon... Gayet hızlı, bir Vista kullanıcısı olarak etkilendiğimi söylemem gerek.

Lakin enteresanlık ondan sonra başladı. Önce crack yükledi lisanslı hale getirdi, makinede yavaşlama hissettik.

Ardından Türkçe dil paketi yükleyince yavaşlık bariz hale geldi. Niçin böyle olduğu hakkında bir fikrimiz yok... Ama sanırım İngilizce kullanmak daha başarılı.

Akla uygun bir açıklama yapabilecek varsa öğrenmek isteriz.
  • senelerdir xp kullandım ,sonra vistayı birkaç ay denedim ve çok hantal bulduğum için xp ye geri döndüm.2 gündür de windows 7 kullanıyorum kesinlikle vistadan açık bir şekilde hızlı ve stabil neredeyse xp hızında diyebilirim benim sistem eski olduğundan tepkilerde saniyeden az hissiyatta yavaşlık var oda dediğim gibi benim sistemden yoksa win7 şuan bile çok stabil ve hızlı sp 1 çıktığında süper olur diyorum
  • hız konusunda vista<win7<xp xpnin hızı win7de yok kim nederse desin.elimdeki notebook xpde daha az ısınıyor.
  • Windows 7 Review: XP vs Vista vs 7 in 80+ Benchmarks

19 Ekim 2009

http://www.maximumpc.com/article/reviews/windows_7_review

win 7 incelemesi , 80 den fazla benchmarkta XP , Vista vs Windows 7 karşılaştırması
  • 2 gb dual core 1.66 laptop için hangi sistemi önerirsniz ?
    win7 yüklü ama uyum sorunu var gibi programlarda
  • vista ultimate, en az win7 kadar hızlı ve en azından bendeki notebook üzerinde gayet iyi çalışıyor.

forza windows vista ultimate - the most complete edition of windows.

acaba diyorum bunun üzerine win7 upgrade yazılımı kaça satılacak..
  • bende windows 7'nin vista çekirdeği üzerine yazıldığına inananlardanım, hatta daha iyi bir işletim sistemi çıkarabilmek adına,bir ürünün nekadar iyi olduğunu anlamak için son kullanıcıya sunulup ortaya çıkan hataları ( buna isterseniz güncelleme deyin ) göz önüne alınıp bertaraf edilerek tekrardan farklı bir ismde lanse edildiğini düşünüyorum.. Netice olarak ister eski çekirdek ister yeni isimle herne olursa olsun, xp kadar iyi olsun , şuan laptopumu çok sık kullanmadığım için cesaret edip ona yükledim ve gayet başarılı bulduğum bir işletim sistemi. yakın bir zamanda da masa üstü bilgisyarıma da yüklemeyi düşünüyorum
  • Bana göre Win7 diğer tüm sürümlerden daha hızlı, görsel açıdan daha iyi ve kullanışlı.
    Yine de tüm güncelleştirmeler ve bir Service Pack çıkmadan birşey söylenemez.
    WinXP forever diyen arkadaşlar; XP çok demode bir sistem.Yeni her zaman daha iyidir bence.
    Tabi Vista da iyi performans verir, eğer benim gibi RAM belleğiniz yüksekse 64-bit versiyonu oldukça iyi çalışıyor.
  • kesinlikle 3 işletim sisteminide kullanmış birisi olarak böyle görselliğin olduğu bi sistemde kasma hiç yok..Win7 ultimate 32 bit kullanıyorum ve çok beğendim..xp zaten fenomen ona bişe demiyorum ama çevremde kimi görsem orjinal vista kullandıkları halde sildiler xp yüklediler ...sonra tabiki win7 ve harika sonuç :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.