Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için görselllik ve performans önemli..win7 de bu ikisini aynı anda veriyor...
    Bana sorarsanız win7
    vistadaki görsellik geliştirilmiş harika olmuş
    performansı istenilen şekilde olmuş
    stabil bir sistem olmuş kararlı
    güvenlik harika zaten...
    xp deki performansın fazlasını veriyor...oyunlarda ise xp de kaç fps alıyorsam win7 de aynısını alıyorum..zamanla xpnin yerini alacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 17 Aralık 2009; 19:08:53 >
  • bence de win 7 gerçekten harika sp'ler geldiği zaman daha da güzel olacaktır
  • Arkadaşlar birbirinizi yiyeceğinize resmi oyun performans karşılaştırmalarına bakalım, rahatlayalım. Dünya daha güzel bir yer olsun kuşlar böcekler falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

bence de win 7 gerçekten harika sp'ler geldiği zaman daha da güzel olacaktır

bende öyle diyordumda sp ye hiç ihtiyacı yok win 7nin zaten seneye çıkcak ve vista sp1 gibi devrim yaratacağını zannetmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

Benim için görselllik ve performans önemli..win7 de bu ikisini aynı anda veriyor...
    Bana sorarsanız win7
    vistadaki görsellik geliştirilmiş harika olmuş
    performansı istenilen şekilde olmuş
    stabil bir sistem olmuş kararlı
    güvenlik harika zaten...
    xp deki performansın fazlasını veriyor...oyunlarda ise xp de kaç fps alıyorsam win7 de aynısını alıyorum..zamanla xpnin yerini alacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

bence de win 7 gerçekten harika sp'ler geldiği zaman daha da güzel olacaktır

bende öyle diyordumda sp ye hiç ihtiyacı yok win 7nin zaten seneye çıkcak ve vista sp1 gibi devrim yaratacağını zannetmiyorum..

tabiki vistadaki kadar etkili olmayacak ama yinede ufak tefek aksaklıkları eksiklikleri giderip daha stabil çalışmasını sağlayacak

edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 17 Aralık 2009; 19:47:38 >

• Kim nederse desin windows xp'den sonra yapılmış belki de en ii ve güzel işletim sistemi çünkü kullanım ve hız açısından vista'dan oldukça ii olduğunu herkes dile getiriyor.
  • benım ıcın gorsellikde önemli win7de gayet stabil çalısıyor bilgisayar xp yi ölsem kullanmam 10 yıllık windows :) 4gb ramda kusursuz çalısıyor
  • ewet sana hak veriyorum doğru söylüyorsun ;)
  • XP.......Gerçekten bir efsane.Tartışılmaz... ama işte efsane.Sayesinde hepimiz format uzmanı olduk!

Vista....Özellikle Sp2 den sonra süper oldu.Ama düşük konfigirasyonlarda hala bir facia.

Win7....Vistanın üzerine yazıldığı çok açık. Zaten sürümden belli.Sürüm 6.1 Vista Sürüm 6.0
    Görsellik,hız herşey var.Düşük konfigirasyon makinalarda bile çok stabil.Buna rağmen çok ilginçtir notebooklarda pili adeta emiyor.Vistaya göre pil %30-%40 daha az gidiyor.
    Microsoft bunun donanım üreticilerinin Win7'nin özel noktalarına göre driver üretmemelerinden kaynaklandığını savunuyor.Bu gibi problemler giderilirse çok daha stabil olacağı kesin.

Windows 3.1 ile başlamış biri olarak kendi fikrim,

XP'ye bize kazandırdıkları (sayesinde donanım,driver ve format uzmanı olduk)için teşekkür edip, veda etme zamanı geldi bence.
    Vista'nın bence haketmediği bir kötü ünü var.Burda Vistayı 1 saat kullanmamış insanlar yorum yapmışlar.Sp2 sonrası Vista bence çok stabil.
    Win7, Şuan tercih edilebilecek en iyisi herhalde,özellikle düşük donanımlı makinelerdede performans vermesi ve görselliği en büyük avantajı.

• Çift çekirdek ve üzeri sistem olduktan sonra win7den başkasına ihtiyaç yok. Uzun süre 2 hafta gibi açık kalsa bile makinede sistemde herhangi bir kasıntı tıkanma olmuyor. Vistada 10 günden sonra oluyordu. XP ise 4-5 gün resart yemeyince ya sağ tık gidiyor ya explorer.exe uçuyordu. Şu anda win7 en tartışılmaz en stabil olanı.
  • Arkadaşlar hiç düşünmeden Windows 7 32 Bit e geçin derim, Tabi PC niz yeniyse ve Vista desteği varsa
  • kesinlikle süper olmuş xp ve vista karışımı ama xp gibi stabil vista gibi görsel + geçenlerde üst katın eski çökmüş laptop'una kurdum win 7 ama ben bile inanmadım oha diye kaldım külüstür hacı murat oldu size ferrari :D adam bile şaşırdı yani benim bile ağzım açık kaldı kasar diye düşündüm ama 700 mb ram'a kurdum kasmadı hala daha tıkır tıkır çalışmakta :) yarın pcnin tam özelliklerini yazarım 2000 senesinin laptoplarından bildiğim kdarıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werterg -- 20 Aralık 2009; 4:21:19 >
  • win7 vistaya 8 bilemedn 9 basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husNUKE

win7 kulanıyorum, vistadan hızlı olduğunu anlamak için test etmeye gerek yok,donanım olarak da yeni bir sisteme sahip olanlar, win xp nin hızı yerine win7 nin görünüş ve kullanım kolaylığını tercih edeceklerdir

Win7 nin kullanımı berbat. Vista.
  • Windows 7 tabikide Vista'dan daha hızlı. Sizin göremedeğiniz ne buglar düzeltilmiştir orada. Performans olarak hemen hemen aynı ikiside.
  • Hız olarak ben çok büyük bir fark göremiyorum.
  • Win 7 daha iyi tabiki de. En az 1 gb rami olan ve çift çekirdek işlemciye sahip olan herkes rahatça kurabilir.
    (1gb ram ve p4 3.2 makinada denedim gayet sağlam çalışıyor.)
  • Win 7 vistaya tek atabilir ama Xp vazgeçilmezlerden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Win 7 vistaya tek atabilir ama Xp vazgeçilmezlerden...

Xp'yi unnuttum gitti.İlk vistayı kullanirken xp'ye geçsem mi diye düşündüm.Sonra Dx10 var,Daha kullanışlı(bana öyle geldi) felan filan.Şimdi W7 kullanıyorum.Ve çok seviyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.