Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizde hepsinin hapı var 1 kere atıyosun win7 ve ya vista ve ya xp nin hpını ömür boyu tevavi(tabi virüs gelişir yama çıkarmazsa:D)
  • Son tabloyu düzelttim uyaran arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Xp ezmiş gene SP3 bende memnunum oldukça güzel...
  • Ben uzun süre XP kullandığım zaman aklıma vista görselleri geliyor, vista kuruyorum 1 ay sonra yavaşlıktan sorunlardan yine XP'ye geçiyorum.

Birkaç kez bu döngü tekrarlandı, bende 1 harddiski ikiye bölüp çift işletim sistemi kurdum.Win 7 tam sürümler çıksın vistanın yerini alacak...
  • Yeri bu topic değil bunun için özür dilerim.

w7 ile ilgili bir sorum olcak. W7 kurdum sorunsuz bir sekilde ses kartım haric diger butun suruculerimi tanıdı. Ses kartım içinde Realtek w7 surucusu indirdim kuruldu tanıdı. Tek sorunum z5500 ü ses kartıma optic olarak baglamaktayım ve bu yeni surucude optic cıkısı aktif edemedim dolayısıyla ses alamamaktayım. Bu sorunu yasayan veya çözümde bana yardımcı olabilecek herkese teşekkürler...

Daha once(xp zmanları) dolby digital 5+1 sectigimde ses otomatik olarak geliyordu. Bunda ise secimi aynen yaptım fakat bir gelişme yok nerde yanlıs yapıyorum?
  • Demin söylemeyi unuttum xp ile max 3,5 gb bellek(ram) kullanabiliyoruz. Buda bizi illaki yakında terfi etmeye zorluyacak nedenlerden birisi olucak ne yazıkki :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiderhip

Demin söylemeyi unuttum xp ile max 3,5 gb bellek(ram) kullanabiliyoruz. Buda bizi illaki yakında terfi etmeye zorluyacak nedenlerden birisi olucak ne yazıkki :(

3,5 GB ram kullanma sebebiniz XP değil, 32 bit windows kullandığınız içindir.

64 bit kurduğunuz zaman istediğiniz kadar ram takabilirsiniz.

XP 64 bitte Türkçe dili olmadığı için çok tutulmuyor, fakat Vista 64 bitte Türkçe desteği var...

Ekleme: x86=32 bit x64=64 bit
  • rtm kuracagım iyi midir sizce
  • 7600.16385 x64 versiyonu kullanıyorum.Xp ve vistadan daha iyi bence.
  • bu vistayı kotuleyenleri hiç anlamıyorum çoguda zaten vista kurmamıstır
    gidip 512 ramlı pcye vista kuruyorsunuz sonra yok vista yavaş diyorsunuz çok saçma yani
    bende 4 gb ram var Vista Ulitmate x64 kullanıoyrum hiç bi problemmım yok çokda hızlı çalışıyor
    Win7 eom sürümü çıkmıs final sürüm onu yüklücem birazdan görücez farkı ama vistayı kötülemeyi anlamıyorum kulakdan duyma hurafeler kur bakiyim bi ultimate farkı gör xp miş haha bilgisayarım kötü demiyorlarda
    her neyse microsoft son teknoloji neyse ona göre üretir senın pcne göre windows üretecek hali yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

7600.16385 x64 versiyonu kullanıyorum.Xp ve vistadan daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 13 Ağustos 2009; 15:02:53 >
  • ben casperdan bilgisayar aldım çıktığında ücretsiz Windows 7 vereceklerini söylediler. Windows7 inşallah xp gibi olur. aldığım pc buhttp://casperium.com/asp/show_stock.asp?product=CASPERCPQ-Q900-4M35

umarım güzel bir işletim sistemidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bu vistayı kotuleyenleri hiç anlamıyorum çoguda zaten vista kurmamıstır
    gidip 512 ramlı pcye vista kuruyorsunuz sonra yok vista yavaş diyorsunuz çok saçma yani
    bende 4 gb ram var Vista Ulitmate x64 kullanıoyrum hiç bi problemmım yok çokda hızlı çalışıyor
    Win7 eom sürümü çıkmıs final sürüm onu yüklücem birazdan görücez farkı ama vistayı kötülemeyi anlamıyorum kulakdan duyma hurafeler kur bakiyim bi ultimate farkı gör xp miş haha bilgisayarım kötü demiyorlarda
    her neyse microsoft son teknoloji neyse ona göre üretir senın pcne göre windows üretecek hali yok

Bende 4 GB 1066 Mhz ram var.x64 Ultimate kullanıyorum.Sistem kurulum bitince çok güzel çalışıyor, ama zorunlu programlar üstüne binince durum değişiyor.Her oyunu oynayamıyorum.

Dual O.S kullanıyorum, görsellik istediğimde Vista, oyun ve hız gereken şeylerde de XP kullanıyorum.Sadece Vista imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

bu vistayı kotuleyenleri hiç anlamıyorum çoguda zaten vista kurmamıstır

Bende 4 GB 1066 Mhz ram var.x64 Ultimate kullanıyorum.Sistem kurulum bitince çok güzel çalışıyor, ama zorunlu programlar üstüne binince durum değişiyor.Her oyunu oynayamıyorum.

Dual O.S kullanıyorum, görsellik istediğimde Vista, oyun ve hız gereken şeylerde de XP kullanıyorum.Sadece Vista imkansız

2 sinin birleştigi nokta w7 olabilir.

• bu iş 4gb ocz ram ıle 4gb kıngton ram'e benzıyor..4gb sogutmalı kıngston alacagına arkadas gıdıyor 1katı fıyatına yıne aynı sogutmalı ocz alıyor ve 50-80 dolar tabırı caızse kazık yemıs oluyor.oysakı hıc bır fark yok..
  • bu testleri yapan vatandaşlar parayı nereden kazanıyor? bu olay euro ncap testlerinde kağıt gibi pejoların en yüksek dereceleri almasına benziyor
  • Kullandığım süre içerisinde XP'den bile daha hızlı olduğunu gördüm ve bunu iddaa ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Ben bu işletim sistemi fanatikliğini anlayamıyorum.

Adam internette dolaşır, msn, müzik, video izler.. Kalkar Win7 süper der. Vista ya bilmem ne atar. Ona bakarsan o arkadaşa Win95 bile fazla..

İsteyen istediği sistemi kullanır. Ben vistadan memnunum. Sıkıntı yaşamadım. Sen sıkıntı yaşadı ise sende bir sorun vardır demek..

Bırakalım fanatikliği..

+1

bende paneldeki sistemimle vista ultimate x64 kullanıyorum ne bir sıkıntı ne de yavaşlık yaşamadım. win7'yi hiç denemedim ama;

"Microsoft.Windows.7.Ultimate.x64.Multilanguage" bu sürümü bugün gördüm kafamı bulandırdı sistem çökerse bunu kuracağım deneyelim bakalım nasılmış

İçindeki Dillerde = ar-sa, bg-bg, cs-cz, da-dk, de-de, el-gr, en-us, es-es, et-ee, fi-fi,
    fr-fr, he-il, hr-hr, hu-hu, it-it, ja-jp, ko-kr, lt-lt, lv-lv, nb-no,
    nl-nl, pl-pl, pt-br, pt-pt, ro-ro, ru-ru, sk-sk, sl-si, sr-latn-cs,
    sv-se, th-th, tr-tr, uk-ua, zh-cn, zh-hk, zh-tw

• Bu yaz T7200 işlemcili bir notebok'ta bolca Vista kullanma şansı yakaladım. Vista şöyle ağır, böyle yavaş laflarının SADECE AMA SADECE dosya kopylama ve taşıma işlemlerinde yavaş olduğunugördüm. Onu da TeraCopy ile hâllettik zaten. Onun haricinde yeni makinaya Vista şart. XP'nin geride kaldığı belli oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

bu testleri yapan vatandaşlar parayı nereden kazanıyor? bu olay euro ncap testlerinde kağıt gibi pejoların en yüksek dereceleri almasına benziyor

7 yi bilmiyorum ama. euro ncap testleri hakkında haklısın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.