Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu testler 148 sy Windows 7 Konusunu yalanlar gibi olmuş, yada o konuya yüzlerce mesaj yazmış windows 7 kuallananları win7 yi rc sürümünde beri kullanıyorum xp nin o can sıkıcı ekranı ve vistanın 16gb ramle bile kalkmıycak çekirdeğinden kurtulup işe yarar rakiplerle baş edebilecek en önemlisi kullanılabilecek bir sistem çıkardılar
  • Vista yavaş değil diye direten arkadaşlar. Vista deneme amaçlı yapılmış bir işletim sistemidir. Markalı bilgisayarlarla birlikde lisanslı kurulu gelmesi ve xp istendiğinde ek ücretden dolayı zorunlu elde kalan bir işletim sistemidir.

Çogu kısa bir süre vistayı kullanıp yavaşlalasından ve sistemi yormasından dolayı xp ye geçiş yapmakdadır. Durumu farkeden üreticiler win7 yi çıkarmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

7600.16385 x64 versiyonu kullanıyorum.Xp ve vistadan daha iyi bence.

+1 aynı sürümü bende kullanıyorum ve gayet memnunum
  • Windows 7 Service Pack 2' den itibaren çok güzel bir sistem olacağa benziyor...
  • Bende Xpden Win7 ye geçtim sanki 40 yıllık win7 kullanıcısıyım cok rahat kullanışlı ve çok ''hızlı'' ... Ve istediğin gibi modifiye edebiliyorsun hiç ısınamazsan görev cubugunu vs eski windowslar gibi ayarlıyabiliyorsun gerçi yeniliğe açık biri olarak ben win7 nin temasını ve cubugunu kullanıyorum ayrıca söyle bir özellikde var , Video izlerken aşağı atıyorum sonra internet sayfasını açıyorum aşağıdan cubuğun üstüne gelince video küçük bir ekranda oynuyor ayrıca interneti kullanıyorum cok spr bence...
    Oysaki Vistayı 3 gün tutabildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Ağustos 2009; 18:51:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

bence vıstada wın 7 de aynı..aradakı fark oldugunu sananlar sadece kafaları rahatlıyor ''oh be vıstadan kurtuldum artık yanlısada dogru derım'' gıbısınden..ben vısta 64 kullanıyorum..adobe problemı dısında cok memnunum

Doğru, ikisinin de çekirdeği aynı ama W7 Vistanın açıkları düzeltilerek yayınlanıyor az da olsa birkaç değişiklik var vede performansı biraz daha gelişmiş...
  • "ScTeaR dostum bende z5500 kullanıyorum sana yardımcı olabılırım"
    nediyodumben@msn.com

xp cıkalı nerdeyse 10 yıl oldu artık yenı nesıle alısmak lazım o yuzden de Win 7 gayet stabıl ve kullanıslı bır arkaasımızda ucretlerden yok 500mden bahsetmıs dostum ısın o kısmında degılız bız , bızım konumuz hangı sıstem daha kullanıslı veya degıl ;)

maddı yonunu ayrıca konusuruz;)

taskbar olayı sahane, driver cözme olayı sahane hız muhtesem , 1gb ram pc de bıle kullanısı harıka , bence basarılı bır sıstem...
  • su an kurdum turkce paketi yuklemeyi arastiriyorum driverleri kendi tanidi cok ilginc ama bazi seylerde uyum saglamiyo mesela dota map hack xD
  • sadece 32 bit için yapmılmış birde 64 bit işletim sistemiyle görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

7600.16385 x64 versiyonu kullanıyorum.Xp ve vistadan daha iyi bence.

+1 aynı sürümü bende kullanıyorum ve gayet memnunum

+100..Ben win 7 den önce resmen sürünüyormuşum samimi söylüyorum sistemim panelde..Win 7 ye geçince resmen performans patlaması yaşadım
    Pc nin hakkını veriyor..Çok memnunum bende vista kullanan herkes geçmeli benceBen win 7 ye geçemden önce aşağı yukarı aynıdır diyodum win 7 kurduğumda durumum böyleydi'''' çok kararlı ve stabil bi işletim sistemi..

• XP çıktığında da çoğu kişi Windows 2000'i güzel bulurdu..
  • Win7 sorunsuz ve performanslı diyen arkadaşlar..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_182/tt.htm

Burada ki arkadaşların win7 de yaşadığı sorunları neye bağlıyorlar acaba..
  • w 7 yi denemedim ama xp kullanıyorum vistayı görselliği içinkurmuştum açıkçası gerçekten xp ye göre tasarımı çok iyi ama xp nin hızına değişemedim xp ye döndüm. inş 7 xp den bile hızlı çalışır. yoksa xp ye gömülü kalıcaz. ya da mecbur sistem yenilicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Win7 sorunsuz ve performanslı diyen arkadaşlar..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_182/tt.htm

Burada ki arkadaşların win7 de yaşadığı sorunları neye bağlıyorlar acaba..

Windows 7 daha çıkmadı.. Bu sorunlar RC sürümünde daha. Ayrıca tabiki hataları olacak, sonuçta çok büyük bi program yazıyorsun. Açıklarını kapamakla uğraşırsan çıkaramazsın bile.
  • xp haşla testlerde önde gibi duruyor ama unutmayın bunlar temiz sistemler? hergün temizki kurucaz pc yi aynı tesleri pc yi 5-6 oyn winamp antivirüs falan varken yapsınlar bakalm o zaman xp sonlarda otostop çekiyomu çekmiyomu? :) xp stabil falanda değil üstelik bir program hata verdimi cuffff
  • windows 7 de bir şey fark ettim 20gündür kullanıyorum sistem yavaşlamadı şişmiyor windows7 xpde olan zamanla yavaşlama bunda yok ve ilk gün gibi stabil çalışıyor.Bu sefer olmuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Süper sonuç. Windows 7 çuvallamış. :)

Milletin ağzında sakız oldu windows 7 süper muhabbeti.Alın size windows 7 . Birde daha windows 7 kurmadan " Daha kurmadım ama windows 7 vistadan daha iyi" diyenler yok mu. Trajikomik.
    Anlayın artık :

Windows 7 = Vista + tema

Forever VİSTA

he cuvallamıs tabi he..
    sen vista kullan biz win7de mutluyuz ,bir gün kurunca agzın acık kalır o ayrı

Doğru gülmekten ağzım açık kalır Hala anlamamış.Kullandığın zaten vistanın süslüsü. Microsoft öyle böyle gakaladı millete vistayı.

Yani Wİndows 7 = Vista servicepack 3 + TEMA

Windows 7 kötü işletim sistemi demiyorum.İyi bir işletim sistemi olcak muhakkak çünkü VİSTA Servicepack2 Şu an sorunsuz ve mükemmel.
    Windows 7 de Vista servicepack3 olduğuna göre çok iyi bir işletim sistemi olcaktır.

Benim söylediğin şu kulaktan dolma bilgilerle hatta hiç vista kurmadan yada 512 mb ramli iğrenç bilgisayarlarda 1 gün VİSTA kullanıp orda burda sakız gibi VİSTA kötü deyip çocuk muhabbeti yapmaya gerek yok.

VİSTA ŞU ANDA KUSURSUZ BİR İŞLETİM SİSTEMİ . BİZZAT 2 SENE ÖNCE KURDUĞUM VİSTAYI KULLANIYORUM.NE FORMAT NE BİR SORUN GÖRDÜM.VİSTA SORUNLU DİYENLER BOŞ KONUŞUYOR. WİNDOWS 7 AMA DAHA İYİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ OLACAKTIR ÇÜNKÜ DEDİĞİM GİBİ O VİSTA SERVİCEPACK 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 14 Ağustos 2009; 1:06:41 >

• neden RTM sürümü varken hala rc sürümde ısrar ediyor insanlar anlamış değilim. rc sürüm kullanırsan sorunlara katlanırsın !
  • yani, hala XP'den iyisi yok... Her yeni teknoloji ürünü gelişme göstermiyor işte...

Tasarımına aldanmamak gerek. xD
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.