Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fark var arkadaşlar ben şu an kullanıyorum windows 7 ultimate english.Tabi türkçe yamasını yaptım.vistadan kat kat hızlı.ayrıca windows 7'nin bir özelliği de kart driverlarını kendisi buluyor :)..bazı programlar yüklenmiyor diyenlerede cevabım hazır.İlk seferde yüklenmiyor ama 2. soruşunda onu xp yada vista destekli olarak çalıştırıyor.yani her harükarda çalışıyor programlar..:D
  • Belkide bir çok kişi xp kullanmadan windows 7 ye geçiyor. Bu nedenle zorlanacakları kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Süper sonuç. Windows 7 çuvallamış. :)

Milletin ağzında sakız oldu windows 7 süper muhabbeti.Alın size windows 7 . Birde daha windows 7 kurmadan " Daha kurmadım ama windows 7 vistadan daha iyi" diyenler yok mu. Trajikomik.
    Anlayın artık :

Windows 7 = Vista + tema

Forever VİSTA

he cuvallamıs tabi he..
    sen vista kullan biz win7de mutluyuz ,bir gün kurunca agzın acık kalır o ayrı

Doğru gülmekten ağzım açık kalır Hala anlamamış.Kullandığın zaten vistanın süslüsü. Microsoft öyle böyle gakaladı millete vistayı.

Yani Wİndows 7 = Vista servicepack 3 + TEMA

Windows 7 kötü işletim sistemi demiyorum.İyi bir işletim sistemi olcak muhakkak çünkü VİSTA Servicepack2 Şu an sorunsuz ve mükemmel.
    Windows 7 de Vista servicepack3 olduğuna göre çok iyi bir işletim sistemi olcaktır.

Benim söylediğin şu kulaktan dolma bilgilerle hatta hiç vista kurmadan yada 512 mb ramli iğrenç bilgisayarlarda 1 gün VİSTA kullanıp orda burda sakız gibi VİSTA kötü deyip çocuk muhabbeti yapmaya gerek yok.

VİSTA ŞU ANDA KUSURSUZ BİR İŞLETİM SİSTEMİ . BİZZAT 2 SENE ÖNCE KURDUĞUM VİSTAYI KULLANIYORUM.NE FORMAT NE BİR SORUN GÖRDÜM.VİSTA SORUNLU DİYENLER BOŞ KONUŞUYOR. WİNDOWS 7 AMA DAHA İYİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ OLACAKTIR ÇÜNKÜ DEDİĞİM GİBİ O VİSTA SERVİCEPACK 3

Komiksin..Daha win 7 yi kullanmamışsın bile bunları diyosun yazık..Ağzı olan konuşuyor...
    Benim sistemim Panelde gayet güçlü bir sistemim var fakat ne hikmetse win 7 yinede vista sp2'den çok daha hızlı?Sen Nasa'nın pcsini mi kullanıyosun anlamadım ki arkadaş...Vista bende yavaş değildi fakat performanslıda değildi sorunları vardı ve biz hızlı sanıyoduk fakat win 7 yi kurunca performans ne demekmiş onu anladım..Bu fanatikliği bir an önce bırak win 7 yi dene bize hak vereceksin

Merak etme hepsini kullandım.VİSTA çıktığı andan beri sisteme yüklü.Windows 7 de aynı zamanda sisteme yüklü.

SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İLE HARAKET EDENLER KENDİLERİ İLE ÇELİŞİYORLAR FARKINDA DEĞİLLER.
    ----->>> WİNDOWS 7 HIZLI DİYENLER FARKINDA DEĞİL .SİZ ASLANDA VİSTA HIZLI DİYORSUNUZ.ÇÜNKÜ TESTLERDE PERFORMANSLARI NERDEYSE AYNI.YANİ WİN 7 HIZLI İSE VİSTA DA HIZLI. YAAA işte sizin senelerde ordan burdan duyma bilgilelerden dolayı yüklemediğiniz VİSTA bu kadar hızlı işte.

Süslü Vista WİNDOWS 7 hepimize hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 15 Ağustos 2009; 2:06:43 >

• Şu an Windows 7 RTM 7600 64 bit kullanıyorum ve mükemmel performans alıyorum. Daha ne isteyim. Vista yanında halt etmiş desem yeridir
  • windows 7 64 bit build 7600 isteyen olursa pm atsin..
    su an makinamda kurulur gercekten cok güsel bir performans artisi yasadim lakin oyunlarda ufak tefek takilmalar oluyor hdd ide oldugu ve eski oldugu icin saniyorum..
  • cok guzel seyler var ya..arkdaşlar döktürmüş walla

masaustu ve laptopumda vista sp2 sorunsuz kullanıyorum..win7 nın ılk gunku surumunden yanı betanın alfasında sor surume kadar kurdum denedım..gayetde hoş..ama ben vistacıyım..

ben bunu bıraz suna benzetıyorum. 3 yıldır kullandıgınız bır hat dusunun cokda kazık ama bır sekılde kkulanıyorsunuz..baktınız yenı tarıfeler var cokda hesaplı baska tarıfeler gecmeye usenıyorsunuz yuzlerce kısıde sızın nuamaranız war onun gıbı..insan alısık oldugu seyden vazgecemiyor

win7 için bir taktıksel bir yolda ızlendı!ve bu tutduda..bu yuzden vista gümbürtüde..oncesınde hıc yapılmayan betalar ,işte ne bıleyım akıl almaz reklamlar ki öncelıkle ınternet ıyı kullanıldı..sımdıde memnun kalınan bır wın7..neyı secersenız secın veya kullanın ama vistayada haksızlık etmeyin

o kadar görüşün ardına asl konuya bircevap vermek lazım..tabikide win7 vistadan kat be kat daha hızlı..lakın su var..ugrasan var mı bılmıyorum ama untouched vista dvdsı olusturdum servisleri ve luzumsuz hızmetlerı kaldırdım..regıstry ye mudahele edıldı dogal olarak bu modıfıyelı halı wın7 den on bın kat daha hızlı ve cokda stabıl!!!

iyi bilgisayarınız varsa kalıtelı ıslemcnız anakartınız vs..vista ıle wın7 arasında fark oldugunu dusunmezsınız..ama orta duzey bır pc ye wın7 kuruldugunda kı ben bunu gectım p4 işlemcili dokuntu bır pc ye hatta cok kotu bır netbook a wın7 kurdugumda ınanılmaz bır sekılde pc sahlanıyor..tebrıkler dogrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 15 Ağustos 2009; 9:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

2. Hala XP den en az 10-15 fps yavaş oyun oynatıyor.

sallama ya.yok oyle birsey.seninki psikolojik kardesim.butun dunya windows7 onerirken ancak XP onermek turklere mahsus bisi olsa gerek

http://www.guru3d.com/article/windows-7-vs-vista-vga-game-performance/1

testlerde 1-3 fps arasi hep w7 onde.bi kac yerde dahada far var.Windows7 vistanin olmasi gerektigi gibi..Hala xp kullananlari anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Windows 7 her türlü akar. :)) Daha kurma şansım olmadı. Bu hafta sonu indirip kurmayı planlıyorum RTM 7600 64 Bit olanından.

Microsoft istediğini elde etti bakın işte adam daha kurmadan windows 7 diyebiliyor
  • hepsini denedigim icin rahatca sunu soyleyebilirim.

vista sp2 64 bit.

bu arada Windows 7 RTM 7600 64 bit kullanan ve cok yuksek performans alan arkadasa bir sorum olacak.vista da kotu bi performans mi aliyorsun.bizzat ikisini denedigim icin merak ettigimden soruyorum.vista ilk ciktigindan beri cok yol katetti.ve su anda bendeki performansiyla kendini kaldirtmaz kolay kolay.hele bir windows 7 ciksin bi 6 ay gecsin o zaman bakicaz.rc ve rtm surumlere gore yorum yapmak cok kolay bence.saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

Windows 7 her türlü akar. :)) Daha kurma şansım olmadı. Bu hafta sonu indirip kurmayı planlıyorum RTM 7600 64 Bit olanından.

Microsoft istediğini elde etti bakın işte adam daha kurmadan windows 7 diyebiliyor

Okuduğum yorumlara göre söyledim ve arkasındayım.

Perşembe günü kurdum. Şu an yüklü. Performans,görsellik ne ararsan var. XP ile hızda yarışır. Buna eminim ki tam sürümü çıktığında çok daha iyi olacak. Yeni işletim sistemi Windows 7..

#karabasmayan

Vistayı ben hiç kurmadım, kurmamda. Herhalde vistayı destekleyen ender kişilerdensin Windows 7'nin tam sürümü çıksın karşılaştırma yapılacaktır elbet. O zaman daha detaylı konuşma fırsatımız olur.

Ben şu an XP'deki memnuniyetimi Windows 7'de de almaya başladım desem yalan olmaz

• Vistada SP1 ve SP2 arasında perfermans farkı bayagı var msela aero açamıyordum SP1 de, SP2 de açabiliyorum.Ama Win7 kararlı hale gelsin onu kullanırım.
  • 1 yıldır vista ultimate 32 bit kullanıyorum, ilk başta deneme amaçlı kurmuştum kullanmaya başlayınca geri dönemedim ve dönmeyide hiç düşünmedim. Sistemim öyle abartı değilşu zamanın orta karar sistemi. Milattan kalma bilgisayarlarla veya üç kuruşluk laptoplarla vista kullanmak ölüm bunada onlarca kez şahit oldum, ve genelde o bilgisayarlara xp yükledim. Zamanında xp de P3 bilgisayarlarda ölü gibi çalışıyordu, sonra xp yi tam çalıştıracak P4 bilgisayarlar çıktı ve herkes yıllarca tıkırı tıkır xp sini kullandı. Vista çıktığında aynı bilgisayarlarda vistayıda aynı hızla çalıştırmak zaten hayaldi, aradaki dağlar kadar farkla bu mümkün olmazdı zaten. Vistayı severek kullanan birisiyim ve 7 ninde bundan çok daha iyi olduğuna eminim. Devamlı download yapan, dosya kopyalayan ve belli miktarda oyun oynayan birisi olarak bunları yazıyorum. Çoğu kişinin düzgün bir sistemde doğru düzgün vistayı denemeden sallamasyon yorumlar yapması çok saçma oluyor.

• win 7 ye geçeli baya oldu hiç bir program ve driver sorunu yaşamadsım rc 7100 sürüm kullanıyorum ve hiç sorunum yok gayet stabil ve performanslı çalışıyor vistayı övenlere hiç bişe demiyorum bırakın kendi hallerinde eğlensinler
  • Gecen hafataya kadar imzamdaki makina ile Vista kullaniyordum ultimate 64x, ondan sonra Win7 ultimate 64 kurdum guya vistadan daha az gereksinim istiyor diye. vistada genellikle aldigim mavi ekran hatasini simdi her oyun oynayisimda aliyorum acik soylemek gerekirse her yarim saat 15 dk. da bir mavi ekran hatasi ve reset sorunu ile bogusuyorum !!! Cildirtacak duruma getirdi acaba sorun nedir ?? donanimsal mi yoksa yazilimsal mi ??
    yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar....

Nedir bu makinanin derdi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanyuKhan

yani, hala XP'den iyisi yok... Her yeni teknoloji ürünü gelişme göstermiyor işte...

Tasarımına aldanmamak gerek. xD

kaç kez win7 kullandın?
  • 32bit olanı dene,o zaman daha net bi karar verebilirsin. 32bitte sorun yoksa 64bit sürücüelrle skınıt yaşanıyor denilebilir
  • Peki Windows 7 aktivasyon istiyor mu, yoksam hakladılar mı ?

RC sürümü bir dahaki yaza kadar kullanılıyordu, o daha mı iyi ?

bir de OEM RTM gibi terimleri var, OEM laptoplar için mi ?
  • Windows 7 dx11 destekli hızlı ve bu sistemle rahat kasmadan kullanıyorum şaşırtıcı demi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Gecen hafataya kadar imzamdaki makina ile Vista kullaniyordum ultimate 64x, ondan sonra Win7 ultimate 64 kurdum guya vistadan daha az gereksinim istiyor diye. vistada genellikle aldigim mavi ekran hatasini simdi her oyun oynayisimda aliyorum acik soylemek gerekirse her yarim saat 15 dk. da bir mavi ekran hatasi ve reset sorunu ile bogusuyorum !!! Cildirtacak duruma getirdi acaba sorun nedir ?? donanimsal mi yoksa yazilimsal mi ??
    yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar....

Nedir bu makinanin derdi ???

Bios Ayarlarıyla Oynadınızmı O.c Yaptınızmı. Veya Tozlanmışda Olabilir Fanları Kontrol Edin Sıcaklıkdan Olabilir.
  • masaüstü kullanımda win7 hızlıda oyunlarda bilemeyeceğim test etmedim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.