Şimdi Ara

Windows 7 Vistadan daha mı hızlı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win7 gerçekten çok iyi ben kullanıyorum gözle görülür fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

windows 7 de bir şey fark ettim 20gündür kullanıyorum sistem yavaşlamadı şişmiyor windows7 xpde olan zamanla yavaşlama bunda yok ve ilk gün gibi stabil çalışıyor.Bu sefer olmuş gibi.

20 günde ne olacak? :D

şöyle en az 6 ay 1 sene kullanalım bir bakalım.
    Tam sürümü çıksın bütün ekran kartı sürücüleri çıksın ondan sonra yapılacak 3d mark testlerine birlikte bakacağız.
  • final sürümü indirdim satılacak olan ürün güzel yani hata felan yok
  • 64 bit performanslarını da görseydik daha güzel bir test olurdu. Hâlâ Win7 Build 7137deyim. Bir ara RTM Build 7600 e geçerim.
  • Leopard'la da test yapılsa ne güzel olurdu
  • wındows en son halı wındows 7 gercekten cok guzel eskı rexpo kamera drıver tanımıda vısta drıver yukledım ve baska bır drıver ınf 64 bit dosyasını gosterdım suan kullanıyorum yenı ve guncel drıver ve programlarla daha ıyı calısıyor sımdılık teste xp gıbı sorusuz bır sıstem kafa kafa gıdıyor tabı 64 bit olsa durum degısır oyun testlerı merak beklıyorum
  • Hala xp ye iyi diyenler var ya :D bir windows 7 ile windows xp yi karşılaştırıp xp daha iyiymiş açıklamaları çok mantıksız geliyor. windows 7 nin görsel yükü ile bir xp nin bir mi. windows 7 ile windows xp nin sunabildikleri bir mi? sadece iki - üç teste bakarak karar vermeyelim.
  • windows 7 vistadan kat ve kat iyi bir işletim sistemidir aksini düşünen bu forumda olması bile hata bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Win7 sorunsuz ve performanslı diyen arkadaşlar..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_182/tt.htm

Burada ki arkadaşların win7 de yaşadığı sorunları neye bağlıyorlar acaba..

Windows 7 daha çıkmadı.. Bu sorunlar RC sürümünde daha. Ayrıca tabiki hataları olacak, sonuçta çok büyük bi program yazıyorsun. Açıklarını kapamakla uğraşırsan çıkaramazsın bile.

bu vista içinde geçerli değil mi..

• ben vistayı işletim sisteminden saymıyorum.
    xp'den direk windows 7'ye geçtim.
    pc 5 saniyede açılıp, 3 saniyede kapanıyor.
    cpu kullanımı 97%deyken pc hiç kasmıyor.
    temalarımı kendim oluşturuyorum.
    paint programı bile yenilenip, fireworks'e yakın bir program halini almış.
    ama sistem ile ilgili bişeyleri değiştirmeye kalktığınız zaman, acayip karışık ve kullanılamaz durumda.
    64 bit olan versiyonunda virüs programı kullanmanıza gerek yokken, driver vb. de kuramıyorsunuz.
    en son lan bağlantı ile oyun oynatmayarak beni deli etti. lan bağlantısını, internet bağlantısının üzerinde göstermeye çalıştığımda internet bağlantısı silindi ve tekrar oluşturmaya çalıştığımda hep hata verdi.
    dediğim gibi, eğer sistem ile ilgili bişeyleri değiştirmek isterseniz, acayip karışık bir görünümle karşılaşıyorsunuz.
    ingilizce bilen bir bilgisayar öğrencisi olarak işin içinden çıkamadım.
    kurdum xp'yi geri, makine 10 yıl geriye gitti.

• win 7 yi 3 aydır kullanıyorum...özellikle eski sisteme kurdum xp den farkını görmek için ...ölmüş eşek canlandı...kendine geldi...muhteşem bir yazılım olmuş 7....kesinlikle gelmiş geçmiş en iyisi olacak bunu gösteriyor...bilgisayara kurduğunuz anda milattan kalmış dahi olsa programları kendisi bulabiliyor..ve güncelliyor sürekli güncel...
  • win 7 iyi yada kotu .bunu zaman gosterecek.ve win7 vistanın sp lenmis halinden baska birsey degil.vistayı elden gecirdiler ,yeni sp yerine yeni isletim sistmiymis gibi piyasaya surcekler.vista batırdıkları icin bi yerden para kazanması lazım degilmi? e nasıl yapıcak bunu vistayı biraz daha adam edilmis hale getirip satarak.

dedigim gibi simdiden cok iyi yada kotu demek cok yanlıs.xp nin ilk cıktıgı zamanları hatırlayın! sonrada aradan zaman ve iyilestirmelerden sonra iyice oturdu.
  • vista - 7 boş kardeşim en kralı xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

Orijinalden alıntı: fod

quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Süper sonuç. Windows 7 çuvallamış. :)

Milletin ağzında sakız oldu windows 7 süper muhabbeti.Alın size windows 7 . Birde daha windows 7 kurmadan " Daha kurmadım ama windows 7 vistadan daha iyi" diyenler yok mu. Trajikomik.
    Anlayın artık :

Windows 7 = Vista + tema

Forever VİSTA

he cuvallamıs tabi he..
    sen vista kullan biz win7de mutluyuz ,bir gün kurunca agzın acık kalır o ayrı

Doğru gülmekten ağzım açık kalır Hala anlamamış.Kullandığın zaten vistanın süslüsü. Microsoft öyle böyle gakaladı millete vistayı.

Yani Wİndows 7 = Vista servicepack 3 + TEMA

Windows 7 kötü işletim sistemi demiyorum.İyi bir işletim sistemi olcak muhakkak çünkü VİSTA Servicepack2 Şu an sorunsuz ve mükemmel.
    Windows 7 de Vista servicepack3 olduğuna göre çok iyi bir işletim sistemi olcaktır.

Benim söylediğin şu kulaktan dolma bilgilerle hatta hiç vista kurmadan yada 512 mb ramli iğrenç bilgisayarlarda 1 gün VİSTA kullanıp orda burda sakız gibi VİSTA kötü deyip çocuk muhabbeti yapmaya gerek yok.

VİSTA ŞU ANDA KUSURSUZ BİR İŞLETİM SİSTEMİ . BİZZAT 2 SENE ÖNCE KURDUĞUM VİSTAYI KULLANIYORUM.NE FORMAT NE BİR SORUN GÖRDÜM.VİSTA SORUNLU DİYENLER BOŞ KONUŞUYOR. WİNDOWS 7 AMA DAHA İYİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ OLACAKTIR ÇÜNKÜ DEDİĞİM GİBİ O VİSTA SERVİCEPACK 3

Komiksin..Daha win 7 yi kullanmamışsın bile bunları diyosun yazık..Ağzı olan konuşuyor...
    Benim sistemim Panelde gayet güçlü bir sistemim var fakat ne hikmetse win 7 yinede vista sp2'den çok daha hızlı?Sen Nasa'nın pcsini mi kullanıyosun anlamadım ki arkadaş...Vista bende yavaş değildi fakat performanslıda değildi sorunları vardı ve biz hızlı sanıyoduk fakat win 7 yi kurunca performans ne demekmiş onu anladım..Bu fanatikliği bir an önce bırak win 7 yi dene bize hak vereceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 14 Ağustos 2009; 17:06:52 >

• modifiyeli xp 64 bit + 4gb ram hepsinden hızlı
  • XP kullanıyorum henüz bir eksikliğini görmedim. İşime yaramaz hale gelince değiştiririm. Ama sırf görselliklerden dolayı başka bir iletişim sistemine geçmek akılsızlık.
    XP'yi değiştirenlere sormak lazım: Sizin için neyi eksikti?

7'yi bilmem ama vista kullanıp da XP den iyi diyenler hangi akla hizmet diyorlar anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

windows 7 vistadan kat ve kat iyi bir işletim sistemidir aksini düşünen bu forumda olması bile hata bence

Çok doğru söyledin hocam
  • 2012'ye Kadar Xp İle Devam.
  • Genel olarak atlanıldığını düşündüğüm bazı noktalar var. Yeni kurulmuş sistemler eğer sistem gereksinimleri sağlanmışsa her zaman daha stabil ve rahat çalışır. Sisteminde belli bir süre kullanılmış Vista bulunan biri format atarak tekrar Vista kurduğunda yine sisteminin daha rahat çalıştığına şahit olur. Windows 7'yi yeni kurmuş arkadaşların yorum yapması için belli bir sürenin geçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca testlerin sonuçlarını değerlendirirken unutmamak gerekir ki; Vista ve Windows 7, XP ile aynı testleri gerçekleştirirken aynı zamanda daha fazla görsellik, daha fazla güvenlik vs. sağlıyorlar. Dolayısıyla daha fazla sistem kaynağı gerektiğinden aynı testi daha iyi derece ile bitirmeleri XP'ye göre daha zor.
  • Win 7 RTM 7600 16385 sürümünü yaklaşık 1 hafta kullandım, sistem ve grafik yazılımlarındaki performansı gerçekten tatmin edici. Lakin her zamanki gibi bol keseden sallayan arkadaşlarımız olmuş yine.

1. Hala XP kadar hızlı dosya kopyalama/silme/taşıma yapamıyor.
    2. Hala XP den en az 10-15 fps yavaş oyun oynatıyor. Bunun sebebi muhtemelen DX11, belki hızlanır ilerde. Ekran kartım ATI, driver problemim olmadı.
    3. Superfect i açarsak (ki standart açık) açılışının vistadan bi farkı yok, sistem açılıyor ama arka planda sık kullandığınız uygulamaların ram a yüklemesi en az 2 dakika sürüyor.

Kısaca ben XP ye geri döndüm, elimde RTM sürümü mevcut ama kullanmıyorum. Esas sistemim OS X, o yüzden XP sadece oyun fantazisi benim için ve en başarılı işletim sistemi OYUNLAR için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.