Kapanış süresini yansıtan tablo yanlış alınmış Erdi abi.
Se7eN'in gözünü seveyim :D
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
Pompa.
Pompa derken?
win vista win7 hepsi aynı ürün değilmi? vista satmayınca adını win7 yapıp satmaya çalışacak olay bence bundan ibaret. vista'da win7'de xp ile aynı çekirdeği winnt kullanmıyormu? neden xp'den daha iyi olsunlar? her iki sistemide kullandım her seferinde xp'ye döndüm, xp'nin kullanım kolaylığı ve hızı hiçbirinde yok, olmasıda mümkün değil çünki sadece makyajlı xp bozuntuları her ikiside. kanıtıda; xp'ye vista teması kurduğunuzda ram kullanımı vista ile aynı oluyo işlemci kullanımıda artıyo. malın orjinali (XP) dururken çakmalarını neden kullanma ihtiyacı duyayımki? daha fazla para ödeyerek? :)
quote:
Orijinalden alıntı: Teacher
Süper sonuç. Windows 7 çuvallamış. :)
Milletin ağzında sakız oldu windows 7 süper muhabbeti.Alın size windows 7 . Birde daha windows 7 kurmadan " Daha kurmadım ama windows 7 vistadan daha iyi" diyenler yok mu. Trajikomik. Anlayın artık :
Windows 7 = Vista + tema
Forever VİSTA
he cuvallamıs tabi he.. sen vista kullan biz win7de mutluyuz ,bir gün kurunca agzın acık kalır o ayrı
şahsen win7 7100 beta kullaniyorum evde performansından vede kurduğum tüm programlarımın çalışmasından memnunum. tabiki windows dan daha hızlı çalışan işletim sistemleri var ama microsoft herkesi kendine bağlamış bizde mecbür o yola devam edicez. vista gibi salak bir işletim sistemini kullanıcağıma 98 kullanırım daha iyi :D
win7 yi 1gb ram olan laptopta bile kasmadan kullanabiliyorum, vistayı aynı laptopa kurunca neler olduğunu tahmin ediyorsunuzdur
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
quote:
Orijinalden alıntı: JANT!
Pompa.
Pompa derken?
Testler pompa.
vistanın sp2 paketinden sonra bariz bi performans artırdığı kesin ben vista ultimate kulllanmaktayım ve xpden bile hızlı kapanıp açılıyor.Xp ölü halde şimdi ikisini aynı gün kurmuştum.
yine konusmus bilir kisiler wista artı tema demis biri demis xp ye dondum
ahuahuha
kullanamıyorsan laf etme be kardesim...
hızına sozum yok hızlı veya vista ile aynı ama birsey farkettim en basit ornek
laptop devamlı fan calısırken vistada win7 var 1 aydır fan sesini unuttum !
adam demis cekirdek aynı deilmi :DSA:DAS:
oyun motorlarıda aynı ama oyun gorselleri aynımı ?
Arkadaşlar bu test sonucunun hiç bir önemi yok. windows 3.1 den beri pc kullanırım, xp'den direk windows 7'ye geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim: win 7 kesinlikle vistanın makyajlanmış sürümü falan değil. kendinizi kandırmayın. 1 saniye falan geç açılıyomuş önemli değil. tüm sürücüleri kendi tanıyor, ilk defa bağladığınız bir yazıcının sürücülerini 10 saniyede yüklüyor, 1-2 saniye yavaş olsa ne yazar??
quote:
Orijinalden alıntı: natmaca
yine konusmus bilir kisiler wista artı tema demis biri demis xp ye dondum
ahuahuha
kullanamıyorsan laf etme be kardesim...
hızına sozum yok hızlı veya vista ile aynı ama birsey farkettim en basit ornek
laptop devamlı fan calısırken vistada win7 var 1 aydır fan sesini unuttum !
adam demis cekirdek aynı deilmi :DSA:DAS:
oyun motorlarıda aynı ama oyun gorselleri aynımı ?
klavyende türkçe karakter olduğu halde neden kullanmıyosun da bizi yoruyosun ?
Vista Win 7'den daha iyi diyenin bilgisayar bilgisinden şüphe ederim ben. bu kadarını da söylüyorum...
XP en iyisi ama win 7 çıksın bakalım deneriz.
Arkadaşlar yanlız birşeyi farkettim. Çoğunuz sanki işletim sistemleri size bedava hediye ediliyomuş gibi rahat yazmışsınız (!) . Eğerki yurt dışındaki gibi bir işletim sistemine ilk çıktığında 300$ (500lira) gibi paralar ödemiş olsaydınız. Acaba bu kadar kolay, hop ben xp yi bıraktım vistaya geçtim, şimdi onu bıraktım W7 takılayım dermiydiniz acaba ?
Yoksa ben 500 liralarımı 3 senede bir bunun için mi harcıyorum diyerek, daha dikkat ederek, daha inceleyerek mi düşünürdünüz ?
İşin ucunda 500 lira varken, acaba ben direk w7 kullanıcam xp de neymiş dermiydiniz acaba ? 500 liralık bütceyi ayırırken ? yoksa ben o paraya en baba ekran kartını alırım diye mi düşünürdünüz ?
Hiç para muhabbeti konuşulmuyoda, sanki herkese bedava geliyo (!) gibi geldi.
Sonuç olarak ise, microsoft yetkileri resmi ağızdan çıkıp, "evet biz itiraf ediyoruz vista tutmayınca az yamaladık w7 diye bu sefer yedirecez, nasıl olsa üst üste 2 kere aynı hataya düşülmez diyede millet psikolojik olarak ne sunsak artık süper diye bakıcak, alın size w7" deseler dahi, elimiz bir nevi mahkum artık. Öyle ya da böyle, yavaş ya da değil. Directx 10 da bana kalırsa resmen çuvalladı, bir iki ışık oyunundan başka birşey yok. Ama Yeni kartlar Directx 11 olucak, dokunmatik ekranlar ancak w7 ile olucak. Bu sebepten vista7 teması dahi olsa ne yazıkki elimiz mahkum er ya da geç geçicez. Yanlış mıyım ?
bence vıstada wın 7 de aynı..aradakı fark oldugunu sananlar sadece kafaları rahatlıyor ''oh be vıstadan kurtuldum artık yanlısada dogru derım'' gıbısınden..ben vısta 64 kullanıyorum..adobe problemı dısında cok memnunum
xp hiçbir zaman guclu sistemlerde stabil olamıyor hiç kimse itiraz etmesin gercekler boyle..kac yıllık işletim sistemi halen kullananlar var hayret ediyorum..gercekten xp nin iyi olduguna inanan varsa oda kadir inanırdır..
kim ne derse desin vista 7 den hızlı değil..nerden biliyorum..sp2 li vistada kullandım ve çok hantal,şuan 7100 win7 kullanıyorum..bir arkadaş testler pompa demiş..mantıklı yorum :D