Şimdi Ara

Windows 7 ye dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung R540 bilgisayarım var. İşletim sistemi Windows 7 Home Premium'du. Bilgisayar çökünce içindekileri kurtarmak için garantisi olmadığından tamirciye verdim. İçindekileri kurtarıp Windows 7 ultimate yi kurdu.

Bir zaman sonra windows 10 yükledim. Bilgisayarda bir kaç işlemi aynı anda kullanırken kendi kendine kapanıyor. Ayarlardan bilgisayarı sıfırlamaya çalıştım olmadı.

Şimdi bilgisayara windows 7 yi kurmak istiyorum. Bilgisayarın arkasında seri numarası duruyor.F4 recovery tuşu çalışmıyor. F2 tuşu ile nasıl yapılacağını bilmiyorum. Eğer yapılabiliyorsa F tuşlarıyla bilgisayarın kendi orjinal windowsunu kurmak için ne yapmalıyım?

• mehmetege34 M kullanıcısına yanıt
    Eğer boot menüye girebiliyorsan kolay. Önce işletim sistemi 32 mi 64 bit mi kesinleştir. Sonra netten orijinal sürüm bul ve indir. Bunu w7 usb dvd tool programıyla usb ye veya ashampoo burning studio tarzı bir programla dvdye yazdırıp, bununla temiz kurulum yap. Formattan sonra ilk olarak ethernet sürücüsünü kur. Ve hemen lisans anahtarını girip etkinleştir. Daha sonra diğer sürücüleri kurup kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 kuvvetle muhtemeldirki disklerini GPT ye çevirmiştir (Eğer çevirmedi ise şanslısın) , MBR ise normal yoldan kurulacaktır fakat GPT yaptı ise windows 7 ye dönmenğin sadece tek bir yolu kalıyor oda aşağıdaki şekilde
    http://www.sordum.net/14461/uefi-bios-ile-gelen-laptoptaki-windows-8-i-silip-windows-7-kuralim/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.