Şimdi Ara

Windows 8.1 e Geçince Programlar Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Windows 8.1 RTM sürümünü iso olarak indirdim. Kurulumda dosyaları,ayarları koru seçeneğini seçtim. Kurulum tamamlandı bilgisayar açıldı fakat başta ekran sürücüsü olmak üzere yüklü bütün programlar silinmiş. Diğer her şey duruyor. Denetim masasından programlar a girince resmen bomboş. Birkaç tane program var. Windows.old klasöründe tüm programlar duruyo ama çoğu açılmıyor. Var mıdır bu sorunun bir çözümü? Bir yerde hata mı yaptım ?

• CAMKİN0Z kullanıcısına yanıt
    Windows 8 ve 8.1 tamamen ayrı bir olay bu yüzden bazı sürücüleri ve programları çalıştırmıyor çlaıştırdıklarını korumuş uyumsuz olanları old dosyasının içine atmış bu yüzden her şeyi baştan kurmanız gerekebilir.
  • Cevabınız için teşekkürler. Tüm programları tekrar yüklemem gerekecek anlaşılan... @LifeinBlue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAMKİN0Z -- 24 Kasım 2013; 17:50:23 >
  • daha kolay yolu var aslında ama sistem biraz kirlenir şöyle:
    windows old klasörüne gir orada kullanıcı adının içindeki kullanıcılar/ senin kullanıcı adın / app data / klasörünü bul app data klasörünün tamamını olduğu gibi kopyala ve
    windows 8.1 ikurduğun klasöre gel kullanıcı adın/ içine yapıştır, aynı ad var üzerine yazayımmı falan diye sorar evet de ,izin falan isterse hepsine evet de.dosyaları değiştireyimmi diye farklı adlandırayuımmı der, değiştir ya da üzerine yaz de...
    eski sisteminde ne var ne yok heopsi yeni sistemine gelir.
    belgelerimdek,i tüm bilgiler hatta internet geçmişin v.s. hepsi....
    Not: eğer izin gerekiyor yüklenmiyor falan derse windows old klasöründeki app data klasörüne sağ tık yaparak özelliklerden tüm izinleri açmayı falan deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 24 Kasım 2013; 22:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

daha kolay yolu var aslında ama sistem biraz kirlenir şöyle:
    windows old klasörüne gir orada kullanıcı adının içindeki kullanıcılar/ senin kullanıcı adın / app data / klasörünü bul app data klasörünün tamamını olduğu gibi kopyala ve
    windows 8.1 ikurduğun klasöre gel kullanıcı adın/ içine yapıştır, aynı ad var üzerine yazayımmı falan diye sorar evet de ,izin falan isterse hepsine evet de.dosyaları değiştireyimmi diye farklı adlandırayuımmı der, değiştir ya da üzerine yaz de...
    eski sisteminde ne var ne yok heopsi yeni sistemine gelir.
    belgelerimdek,i tüm bilgiler hatta internet geçmişin v.s. hepsi....
    Not: eğer izin gerekiyor yüklenmiyor falan derse windows old klasöründeki app data klasörüne sağ tık yaparak özelliklerden tüm izinleri açmayı falan deneyebilirsin.

Teşekkürler ama gerek kalmadı old klasörünü sildim zaten :) Tekrar yükledim programları. Ama asıl başka bir problem var. Ekran kartı sürücüsüyle ilgili heralde. Laptopun kapağını kapatıp açınca ekran geri gelmiyor. Simsiyah kalıyor öyle. İntel grafiklerine geçince sıkıntı olmuyor ama atideyken sıkıntı var. İntelden ati ye geçince yine ekran gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAMKİN0Z

Herkese merhaba. Windows 8.1 RTM sürümünü iso olarak indirdim. Kurulumda dosyaları,ayarları koru seçeneğini seçtim. Kurulum tamamlandı bilgisayar açıldı fakat başta ekran sürücüsü olmak üzere yüklü bütün programlar silinmiş. Diğer her şey duruyor. Denetim masasından programlar a girince resmen bomboş. Birkaç tane program var. Windows.old klasöründe tüm programlar duruyo ama çoğu açılmıyor. Var mıdır bu sorunun bir çözümü? Bir yerde hata mı yaptım ?

Dostum bende 8.1 kullanıyorum ama marketten güncelledim oyüzden programlar gitmedi.Sen boot etmeden kurulum yaparsan Windows.old oluşuyor diye biliyorum.Genellikle
    programlar kayıt defterindeki kayıt girdileri ile çalışıyorlar.Örnek vereyim Battlefield 3 çalışmazken Google chrome çalışır.Senin ki bir nevi format olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: amateur_pc

quote:

Herkese merhaba. Windows 8.1 RTM sürümünü iso olarak indirdim. Kurulumda dosyaları,ayarları koru seçeneğini seçtim. Kurulum tamamlandı bilgisayar açıldı fakat başta ekran sürücüsü olmak üzere yüklü bütün programlar silinmiş. Diğer her şey duruyor. Denetim masasından programlar a girince resmen bomboş. Birkaç tane program var. Windows.old klasöründe tüm programlar duruyo ama çoğu açılmıyor. Var mıdır bu sorunun bir çözümü? Bir yerde hata mı yaptım ?

Dostum bende 8.1 kullanıyorum ama marketten güncelledim oyüzden programlar gitmedi.Sen boot etmeden kurulum yaparsan Windows.old oluşuyor diye biliyorum.Genellikle
    programlar kayıt defterindeki kayıt girdileri ile çalışıyorlar.Örnek vereyim Battlefield 3 çalışmazken Google chrome çalışır.Senin ki bir nevi format olmuş

Aynen sanırım biraz öyle oldu :) Orijinal olmadığı için mağazada gözükmedi ben de iso olarak indirdim sonuç böyle oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amateur_pc

quote:

Aynen sanırım biraz öyle oldu :) Orijinal olmadığı için mağazada gözükmedi ben de iso olarak indirdim sonuç böyle oldu :D

Neyse olur böyle şeyler.En azından bazı programlarını kurtardığını umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.