Pcyi açtığımda şifre ekranından önce gelen kilit ekranı kaldırmak istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla gpedit. msc yle halledilebiliyor ancak o da açılmıyor. Çok uğraştım ama bi çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\Personalization sag tsrafta yeni dword oluştur ismi NoLockScreen
değeri 1 olsun
windows'a kadar ilerledim ama personalization yok
windowsa sağ tıkla yeni anahtar de ismini Personalization yap devam et
dword da qword da denedim ama olmadı malesef
yok mu çözümünü bilen? :/
güncel
Linkteki .reg dosyasını indirin ve iki kee tıklayın. Bilgisayarı yeniden başlatın:
Kalkmıyor. Hiçbiri bir işe yaramıyor. Hala şifre ekranı geliyor ya. çok saçma
Adım 1: Öncelikle bilgisayarımız açıyoruz ve (son kez) şifremizi giriyoruz.
Adım 2: Win – X tuş kombinasyonunu basıyoruz. (Windows tuşuna basarken X tuşuna basıyoruz yani.)
Adım 3: Açılan listeden Komut İstemi (Yönetici) 'yi seçiyoruz.
Adım 4: Açılan siyah ekranda (kendisi komut penceresi olmakta) control userpasswords2 yazıp Enter 'a basıyoruz.
Adım 5: Karşımıza gelen pencerede "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" yazan kutucuktaki işareti kaldırıyoruz ve Tamam 'a tıklayıp pencereyi kapıyoruz.
Adım 6: Ve son olarak açılan formda son kez şifremizi girip, her bilgisayar açıldığında şifre girmediğimiz bir hayata gülümseyerek devam ediyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme