Şimdi Ara

Windows 8 güncellemesi siyah ekran sorunu- Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , windows 7 yüklü olan laptop'um kendisi birden bire güncelleme yapmaya başlamıştı.

Bende gereklidir falan diye pek bakmadım ne güncellemesi diye ve sanırım windows 8 güncellemesiymiş meğer.

Ve o andan itibaren bilgisayarı açık göremedim , açılır gibi oluyor ve siyah ekran takılı kalıyor.Hani çözüm için bişey yapabilceğim bi ekran yok ortada.

Aşağıdaki resimdeki gibi ilk başta , açılıyor simgesi geliyor ancak ondan sonra siyah ekran geliyor ve kalıyor öyle.Bu durumla karşılaşan veya çözümü hakkında fikri olan varsa çok teşekkür ederim şimdiden, yetiştirmem gereken bi projem var napıcam bilmiyorum. :(

Windows 8 güncellemesi siyah ekran sorunu- Acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lutfenn acill yok mu hic akil vericek :(

• Bios a girebilirsen sata ahci mode secili olsun yok eger hic giremiyorsan boot edebilecegin windows7 dvdsi ile tekrar yukleme yapmalisin

• Pc yi bir kaç kere Windows logo ekranındayken power düğmesinden kapa aç sonra onarma ekranı gelince sırayla "sorun gider" > gelişmiş seçenekler > başlangıç ayarları > yeniden başlat başlayınca gelen ekranda f4 e bas güvenli moda geç eğer açılırsa aygıt yöneticisine gir oradan ekran kartı sürücülerini kaldır de ve kaldırırken sürücü yazılımını sili işaretle sistem açılınca Windows 8 uyumlu driver leri yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scuti -- 22 Mayıs 2016; 19:11:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.