Şimdi Ara

windows 8 tablet önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    günlük kullanabileceğim, hem iş yerim içim raporlama yapabileceğimde hemde fm2015 ets2 gibi oyunları oynayabileceğim windows 8 işletim sistemli bir tablet almayı düşünüyorum. açıkcası bu iştende pek anladığım yok. bu konuna bana marka önerirmisiniz?? bütce olarak 750-800 e kadar çıkabilirim.

• Hocam 750/800 e kadar çıkmanıza gerek kalmayabilir. İşlemci olarak intel 3735g/3740/3775 tarzı işlemciler bakarsanız günlük kullanımınızı çok rahat karşılarsınız. Fakat dediğiniz oyunlarda performansı nasıl olur bilemeyeceğim. Bu işlemcilerin olduğu tabletlerde genellikle yine intelin hd graphics kartı dahili olarak bulunuyor fakat yinede araştırın derim oyun performansını.
  • Hocam arkadaşında dediği gibi 750-800 lira çok bile bende 1.5 aydır reeder'ın W7iC modeli var gayet memnunum 7 inç olması dez avantaj gibi duruyor ama ben yolda film falan izlemek içinde kullanıyorum gayet güzel her işimi görüyor sanada tavsiye ederim bir incele üstelik 189 liraya aldım cihazı.
  • ersincrazy kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun performansı nasıl? Ben yeğenime alabilirim ve araştırıyorum. Yoksa android mi alsam?
  • kocaçınar06 kullanıcısına yanıt
    Yani windows markette bulunan bir çok oyunu oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Fakat android market daha zengin onuda göz önünde bulundurmak lazım alırken. Ben daha çok HDMI ile harici bir monitöre bağlayarak pc gibi kullanıyorum işimide çok güzel görüyor.
  • oyun için alcaksanız android alın bence win store da fazla çeşit yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

oyun için alcaksanız android alın bence win store da fazla çeşit yok

Şaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

Yani windows markette bulunan bir çok oyunu oynuyorum sıkıntı yaşamadım. Fakat android market daha zengin onuda göz önünde bulundurmak lazım alırken. Ben daha çok HDMI ile harici bir monitöre bağlayarak pc gibi kullanıyorum işimide çok güzel görüyor.

Teşekkür ederim. Daha araştırıyorum ama android olacak sanıyorum yine...
  • Ucuz tablet bakıyorsanız Reebook Windows 8.1 işletim sistemli tablet bakabilirsiniz. Mesela karne hediyesi de olabilir. Ben biraz araştırmıştım. En uygununu %30 indirimle idealnokta.com'da buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.aydin -- 8 Haziran 2015; 13:48:21 >
  • Androidli tabletler hd film izlemek icin tvye baglaniyor mu. Hdmi çıkışları bildiğim kadarıyla yok BaglantiBağlantı nasilnasıl oluyork. yarin Malezya da son günüm. Burdan tablet almak istiyorum. En temel önceliğim tvde hd film izleyebilmek ve internet işlerimi halletmek. En az 10 inçlik bir model söyler misiniz oyun onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim Windows 8.1 tablette Hdmi çıkışı var işlemlerini bilgisayar ve TV'den rahatça yapabilirsin. Ayrıca tam IOS ve Android gibi sistemlerden sıkılmışlara göre Window işletim sistemi yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.aydin

Bahsettiğim Windows 8.1 tablette Hdmi çıkışı var işlemlerini bilgisayar ve TV'den rahatça yapabilirsin. Ayrıca tam IOS ve Android gibi sistemlerden sıkılmışlara göre Window işletim sistemi yüklü.

Reeder ların 10"..olani yok sanırım

• Bir dönem herkes Çin den teclast getirtiyordu. Malezya'da yım demişsiniz bence teclast ın 10 inçlik modeli hem Windows hem android kurulabiliyor. Hem de HDMI çıkışı mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih.aydin kullanıcısına yanıt
    Windows tabletlerde her işi gene tabletin kendisinde yapamıyor muyuz? Her işini bilgisayar ve tv de halledebilirsin demişsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Turkiyeye neden gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

Windows tabletlerde her işi gene tabletin kendisinde yapamıyor muyuz? Her işini bilgisayar ve tv de halledebilirsin demişsin.

Tabi işlemler tabletten, Hdmi bağlantı ile görüntü TV veya Bilgisayar'dan...
  • 2 in birler var onları almak yerine sadece windows işletim sistemli tablet alsak sonra onlara klavyeli kılıf alsak ne gibi farkları olur.

• hocam bende casper via t8w var gayet memnunum çok ufak sıkıntı yapıyor arada ama az bi uğraşla hemen çözüyorsun
    bu arada kulaklık girişi azcık sıkıntı gibi eğer kulaklığı çok aktif kullanacaksan alma derim
    bu tabletle don't sarve, prison architech, mounth and blade, tarzı küçük oyunları da çok rahat oynarsın hatta fazla zorlamadan c4d bile çalıştırıyorsun.
    bu arada tableti vatandan 299tl ye almıştım klavyeli kılıfla geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.