Şimdi Ara

WINDOWS AÇILAMIYO..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows açılmıyo..elektrik gitti geldi ve sonra olan oldu.şimdi açılırken windows çalıştırılamıyo..napmak lazım bilen varmı? yani bilgisayarcı çağımamak adına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witch_h -- 8 Şubat 2006 13:41:48 >

• Pc ye hiç elektrik mi gelmiyor hatamı veriyor biras daha acıklarmısın?
  • eğer windows yükeleme hatası veriyorsa bilg. f8 yardımıyla aç seçeneklerden en son iyi yapılandırmayı seç o şekilde başlasın yok power a bastığında hiçbişey yapmıyorsa arkadan güç kablosunu çıkar bikaç dk. sonra geri tak.
    not: bazı bios larda f8 e il basıldığında başlatma seçeneği gelir buradan hdd ni seçip enterden sonra tekrar f8 e basman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

eğer windows yükeleme hatası veriyorsa bilg. f8 yardımıyla aç seçeneklerden en son iyi yapılandırmayı seç o şekilde başlasın yok power a bastığında hiçbişey yapmıyorsa arkadan güç kablosunu çıkar bikaç dk. sonra geri tak.
    not: bazı bios larda f8 e il basıldığında başlatma seçeneği gelir buradan hdd ni seçip enterden sonra tekrar f8 e basman gerekir.

birkaç tane seçenek sunuyor:
    Güvenli mod
    Ağ desteğiyle güvenli mod
    Komut istemiyle güvenli mod
    En son iyi yapılandırma
    Windows olağan şekilde başlasın
    AMA HİÇBİRİ İŞLEMİYO..YANİ HANGİSİNİ SEÇERSEM SEÇİİM ÖNCE WİNDOWS YÜKLENİYO EKRANI ÇIKIYO SONRA YİNE BU SAYFAYA DÖNÜYO..VE GENE AYNI İŞLEM..SONUÇ YOK..FİŞLERİ ÇIKARIP TAKTIM.I-IH..

• quote:

Orjinalden alıntı: logard

Pc ye hiç elektrik mi gelmiyor hatamı veriyor biras daha acıklarmısın?

Biraz daha açsana
  • çavuşum bişi sööle yaa
    ayy sinirim bozuldu.kuyruğunu yakalamak için kendi etrafında dönüp duran bi köpekten farkı kalmadı bilgisayarın..aynı ekran aynı ekran
  • tekrar kurulum haricinde pek seçenek görülmüyor, ister temiz bi kurulum yap ama o zaman tüm bilgilerin gidecektir, ister yükselt seneği ile üstüne kur. ama eğer sp2 yüklü ise bu seçeneği işletmiyebilir. kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen windows gocmus bence format en iyi cozum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _chucky_

quote:

Orjinalden alıntı: logard

Pc ye hiç elektrik mi gelmiyor hatamı veriyor biras daha acıklarmısın?

Biraz daha açsana

elektrik geliyo ama windows açılmıyo.aşağıya ekranda yazanları aynen yazıyorum .
    (WİNDOWS BAŞLAMADI.BUNUN NEDENİ EN SON YAPTIĞINIZ YAZILIM VEYA DONANIM DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR.
    BİLGİSAYARINIZ YANIT VERMİYORSA, BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE YENİDEN BAŞLADIYSA VEYA DOSYA VE KLASÖRLERİNİZİ KORUMAK İÇİN OTOMATİK OLARAK KAPANDIYSA ,EN SON ÇALIŞAN DOĞRU AYARLARA GERİ DÖNMEK İÇİN
    EN SON İYİ YAPILANDIRMAYI SEÇİN.
    ÖNCEKİ BAŞLATMA GİRİŞİMİ GÜÇ KAYBI VEYA GÜÇ VEYA SIFIRLAMA DÜĞMESİNE BASILI OLMASINDAN VEYA KESİN BİLMEDİĞİNİZ BİR SEBEPTEN İSE WİNDOWSU:
    GÜVENLİ MOD
    AĞ DESTEĞİYLE GÜVENLİ MOD
    KOMUT İSTEMİYLE GÜVENLİ MOD
    EN SON İYİ YAPILANDIRMA(çalışan en son ayarlarınız)
    WİNDOWS OLAĞAN ŞEKİLDE BAŞLASIN
    VURGULAMAYI SEÇİMİNİZE TAŞIMAK İÇİN AŞAĞI VE YUKARI OK TUŞLARINI KULLANIN.
    WİNDOWSUN BAŞLAMASINA KALAN SANİYE..30,29,28 diye devam ediyo arkadaşlar.hangi seçimi yaparsam yapayım bikaç işlem yapıp gene bu sayfaya dönüyo. ay yoruldum

• Arkadaşım yazanlara göre anlatıyorum bilgisayarın açılırken f8'e bas oradaki listeden en son iyi yapılandırmayı seç halada olmuyorsa format at
  • Hemen format attırmayın.

Şimdi
    1. işletim sisteminin kurulum cd sinden bilgisayarı çalıştır
    2. kurulum ana ekranı gelince kurulum yapmak yerine onarım seçeneğinden
    kurtarma konsolunu seç (R ye basınız)
    3. kurtarma konsolunda hangi işletim sistemini seçeceğinizi sorar
    genellkle bir tanedir. onu seçip entere basın
    4. şifre korumalı hesap varsa administrator şifresi isteyecektir.
    onu da girin.
    5. komut satırına düşeceksiniz. burada chkdsk yazarak
    diski hatalara karşı test edin.
    muhtemelen bir kaç hata bulup düzeltecek ve yeniden
    başlattığınızda sisteminiz açılacaktır
  • Şimdi
    1. işletim sisteminin kurulum cd sinden bilgisayarı çalıştır
    2. kurulum ana ekranı gelince kurulum yapmak yerine onarım seçeneğinden
    kurtarma konsolunu seç (R ye basınız)
    3. kurtarma konsolunda hangi işletim sistemini seçeceğinizi sorar
    genellkle bir tanedir. onu seçip entere basın
    4. şifre korumalı hesap varsa administrator şifresi isteyecektir.
    onu da girin.
    5. komut satırına düşeceksiniz. burada chkdsk yazarak
    diski hatalara karşı test edin.
    muhtemelen bir kaç hata bulup düzeltecek ve yeniden
    başlattığınızda sisteminiz açılacaktır

+
    eğeerr bu olmazsa format atmayı dene
  • Bende de aynı sorun var. Yazılanları uyguluyorum. CHKDSK i yaptırıyorum. Hata bulunuyor. Bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Format atıyorum ama 2 gün geçmeden tekrar aynı hatayı veriyor. Bi donanım tanıtmıyorum veya program filan kurmuyorum. Genelde bilgisayar yeniden başlattığımda oluyor bu.
    Daha önce harddiskte sorun vardı. Ondan kaynaklanıyor diye yeni harddisk aldım. Ama yine aynı... Başka neden kaynaklanabilir bu hata, çözümleri nelerdir. Yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.